S-au pus în vânzare biletele pentru finala Cupei României

Rugby - Cupa României / Data: 01 Dec. 2010

Federaţia Română de Rugby a pus în vânzare, începând de marţi, biletele pentru finala Cupei României, CSM Baia Mare – Steaua Bucureşti. Meciul care va stabili câştigătoarea celei de-a doua competiţii interne va avea loc duminică, 05.12.2010, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf, de la ora 16.00. Se anunţă un meci foarte spectaculos, campionii de la CSM Baia Mare  încercând să obţină al doilea event din istorie, în timp ce Steaua doreşte să răzbune ultimele două finale de campionat pierdute în faţa maramureşenilor.

Finala va fi transmisă în direct de GSP Tv, ceea ce confirmă ascensiunea mediatică a acestui sport nobil (după finala Diviziei Naţionale şi mai ales după dubla decisivă de calificare la Cupa Mondială, contra Uruguayului).

 Biletele au preţuri mai mult decât accesibile – 10 lei la Tribuna I şi 5 lei la Tribuna a II-a şi Peluză. Biletele pot fi achiziţionate în reţeaua Diverta, online pe www.myticket.ro şi la magazinul din curtea Federaţiei Române de Rugby.

Meciul va fi arbitrat de Vlad Iordăchescu (Bucureşti), ajutat de Ionuţ Bodea (Galaţi) şi Cristian Răduţă (Braşov). Arbitrul numărul patru va fi Bogdan Miliţa (Bucureşti). Horaţiu Bărgăunaş (Bucureşti) va fi Arbitru Video.

Posesorii de bilete la meciul România - Uruguay, cărora nu li s-a permis accesul la acest meci, pot să schimbe tichetele (numai dacă acestea sunt complete, inclusiv partea care se rupe la intrare) pe un bilet la meciul Steaua - Baia Mare sau Stejarii Bucuresti - Stade Francais. Schimbul se poate face numai la magazinul din curtea FRR, în zilele de marţi, joi şi vineri (între ora 9.00 şi 17.00).

Referinţe www.frr.ro

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Rugby / Cupa României / 05 Dec. 2010

CSM Baia Mare reuşeşte eventul

CSM Baia Mare, noua detinatoare a Cupei Romaniei

CSM Baia Mare a câştigat Cupa României, după ce a învins în finală marea rivală Steaua Bucureşti cu 13:6 (3:6). Meciul a avut loc la Bucureşti, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf. În ciuda condiţiilor meteo nefavorabile, rugby-ul a reuşit să aducă din nou suporterii pe stadion...  

Rugby / Cupa României / 04 Dec. 2010

CSM Baia Mare - Steaua, lupta decisivă pentru trofeu

Foto emaramures.ro

Cele mai puternice echipe de rugby din campionatul intern, CSM Ştiinţa Baia Mare şi Steaua Bucureşti, îşi vor disputa duminică, 5 decembrie, finala Cupei României. Meciul, care reprezintă reeditarea finalei Diviziei Naţionale (câştigată de echipa din Maramureş)...

Pag. 1 din 7 | 2 art./pag. | Total 13 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole