Dinamo - primul meci în deplasare din istorie, în Liga Campionilor

Volei feminin - Competiţii europene / Data: 30 Noi. 2010
Dinamo Bucuresti

Dinamo Romprest Bucureşti va întâlni astăzi, în deplasare, campioana Poloniei, Aluprof Bielsko-Biala, într-un meci contând pentru etapa a doua a Ligii Campionilor la volei feminin, Grupa E. Partida va începe de la ora 19.00 şi va putea fi vizionată în direct pe www.sport.ro.

Ambele formaţii au debutat cu o înfrângere, dinamovistele acasă cu reprezentanta Azerbaidjanului, iar polonezele în compania lui Scavolini Pesaro. Deşi au în componenţă numai jucătoare poloneze, gazdele pornesc favorite, Dinamo fiind lipsită de experienţă în competiţia supremă intercluburi. De asemenea, campioana Poloniei are un moral foarte bun în urma câştigării Supercupei naţionale, la sfârşitul săptămânii trecute.

În cealaltă partidă a grupei se vor întâlni echipele neînvinse,  Rabita Baku (Azerbaidjan) şi Scavolini Pesaro.

 

Galerie imagini

Dinamo Bucuresti

Articole din aceeasi categorie

Volei feminin / Competiţii europene / 13 Ian. 2011

Rezultatele echipelor feminine în cupele europene

Dinamo Bucureşti a încheiat cu o nouă înfrângere, a şasea consecutivă, primul sezon din istorie în Liga Campionilor. Formaţia bucureşteană, antrenată de Atanas Petrov, a cedat fără drept de apel în deplasare, în faţa celei mai puternice echipe din grupă, Rabita Baku, cu 0:3.

Volei feminin / Competiţii europene / 07 Ian. 2011

Tomis Constanţa - Tauron Dabrowa Gornicza 2:3. Complexul polonez continuă

Foto http://www.volei2004tomisconstanta.ro

Tomis Constanţa a pierdut prima manşă a optimilor CEV Cup la volei feminin, 2:3 (28:26, 25:21, 20:25, 14:25, 10:15) în compania formaţiei poloneze Tauron Dabrowa Gornicza. Este al treilea meci consecutiv pierdut de o formaţie românească în faţa uneia din Polonia...

Pag. 1 din 5 | 2 art./pag. | Total 9 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole