Dinamo - victorie cu 3:0 în derby-ul bucureştean

Volei feminin - Divizia A1 / Data: 26 Noi. 2010
Dinamo Bucureşti
Foto csdinamo.eu

Dinamo a câştigat fără probleme derby-ul  bucureştean contra CSM-ului, scor 3:0 (25:8, 25:14, 25:9), partidă disputată în devans contând pentru etapa a VIII-a a Diviziei A1 de volei feminin. A fost un meci  fără istoric, dinamovistele reuşind să mai şteargă din impresia meciului de debut în Liga Campionilor, pierdut cu 0:3 pe propriul teren în faţa  formaţiei azere Rabita Baku.

În urma acestei victorii, Dinamo urcă pe locul al patrulea, cu 13 puncte, însă se află la mare distanţă de primele clasate (Tomis Constanţa 20 de puncte, Ştiinţa Bacău 19). CSM Bucureşti rămâne pe ultimul loc, cu 1 punct, fiind singura echipă din campionat fără victorie.

 

Galerie imagini

Dinamo Bucureşti
Foto csdinamo.eu

Articole din aceeasi categorie

Volei feminin / Divizia A1 / 06 Feb. 2011

Rezultate şi clasament etapa a XV-a

Foto www.volei2004tomisconstanta.ro

Etapa a XV-a nu a consemnat nicio victorie în deplasare, gazdele cedând măcar un set într-o singură partidă (cea de la Târgu Mureş). Unic Piatra Neamţ a condus cu 2-0 Medicina Târgu Mureş, însă a pierdut în cele din urmă cu 2-3, irosind 2 puncte uriaşe în configuraţia...

Volei feminin / Divizia A1 / 22 Ian. 2011

Rezultatele etapei a XII-a

Dinamo se impune surprinzător de greu în faţa echipei din Piatra Neamţ, Ştiinţa Bacău şi Tomis Constanţa confirmă calculele hârtiei.

Pag. 1 din 8 | 2 art./pag. | Total 15 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole