Michael Holt întrerupe seria lui John Higgins

Snooker - Diverse / Autor: Florentin Nica / Data: 22 Noi. 2010
Michael Holt

Holt câ┼čtig─â premiul cel mare la Euro Players Tour Championship 6

Dup─â meciul în care revenise de la un handicap de 3-1 împotriva lui Shaun Murphy, Michael Holt învinge un alt juc─âtor de top în final─â. Nu numai Murphy ┼či Higgins au fost surclasa┼úi de juc─âtorul de 32 de ani pe parcursul turneului, ci ┼či al┼úi doi juc─âtori din primii 16 din lume: Mark Selby ┼či Stephen Maguire. Acest titlu, câ┼čtigat la Arena Sparta din Praga, reprezint─â pentru Michael Holt cea mai mare reu┼čit─â din cariera sa: "Este cu adev─ârat cel mai bun moment al carierei mele, sper ca de acum s─â pot s─â urc în clasament" a declarat acesta pentru site-ul World Snooker.

Holt ne asigur─â de faptul c─â are încrede deplin─â în for┼úele proprii: "Întotdeauna am spus c─â sunt capabil s─â joc bine ┼či s─â câ┼čtig turnee. De fapt, am renun┼úat s─â o mai spun pentru c─â oamenii credeau c─â mint."

El se dovede┼čte un suflet mare dedicând victoria tat─âlui s─âu Mick, care a suferit acum dou─â luni un atac de cord: "E foarte sl─âbit ┼či-i va lua mult timp pân─â când se va sim┼úi mai bine" m─ârturise┼čte Holt.

Higgins rateaz─â ┼čansa de a câ┼čtiga a doua competi┼úie de tip PTC la rând dup─â absen┼úa de ┼čase luni. Se opre┼čte la doar a 13-a victorie, semn c─â num─ârul acesta nu i-a purtat noroc. În acest─â final─â el a ob┼úinut un break de 100 puncte, îns─â asta nu l-a ajutat decât s─â egaleze în frame-ul al patrulea, nu ┼či s─â câ┼čtige meciul.

Referinţe: www.worldsnooker.com

 

Galerie imagini

Michael Holt

Articole din aceeasi categorie

Snooker / Diverse / Autor: Florentin Nica / 18 Mar. 2011

Shaun Murphy c├ó┼čtig─â confruntarea tactic─â ├«mpotriva lui Ricky Walden

Meciul dintre Shaun Murphy ┼či Ricky Walden, ce s-a desf─â┼čurat în cadrul optimilor PTC Grand Final, s-a încheiat 4-2 în favoarea primului. A fost o partid─â lung─â, tacticizat─â, dar cei doi sportivi au reu┼čit ┼či break-uri de peste 50 de puncte.  

Snooker / Diverse / Autor: Florentin Nica / 13 Mar. 2011

John Higgins triumfă în China

Sco┼úianul John Higgins nu i-a cedat lui Jamie Cope decât un frame pentru fiecare sesiune de joc ┼či s-a impus în finala Chinalife Xingpai Hainan Classic cu scorul de 7-2. Englezul a început bine fiecare sesiune – întrucât s-a impus în deschidere – dar apoi i-a permis...

Pag. 1 din 7 | 2 art./pag. | Total 13 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole