Break de 147 la EPTC 6

Snooker - Diverse / Autor: Florentin Nica / Data: 20 Noi. 2010
Rory-McLeod

Al ┼časelea act al Euro Players Tour Championship porne┼čte cu un break de 147 puncte.

Cel care "a comis-o" se cheam─â Rory McLeod (locul 40 la nivel mondial) în meciul disputat împotriva lui Issara Kachaiwong, în turul al treilea al EPTC 6. Este practic a 76-a realizare de acest fel din istoria snookerului ┼či a cincea în competi┼úii de tip PTC, dup─â reu┼čitele anterioare ale juc─âtorilor Kurt Maflin, Barry Hawkins, Thanawat Thirapongpaiboon ┼či Mark Williams! Din p─âcate, cel care a reu┼čit s─â ating─â acest num─âr magic pentru lumea snookerului, la Praga, a pierdut partida cu scorul de 4-3.

Rory McLeod este n─âscut în Wellingborough (Anglia). El a mai impresionat o dat─â când a atins un alt break de top, dar doar de 145 de puncte.

În capitala Cehiei, Praga, la Arena Sparta, timp de trei zile, începând cu 19 noiembrie a.c., va avea loc al ┼časelea act al competi┼úiei abreviat─â EPTC. Sistemul de întrecere al juc─âtorilor, în toate fazele acesteia, este cel mai bun din ┼čapte meciuri, fiind declarat câ┼čtig─âtor cel care ajunge primul la patru frame-uri.

Organizatorii au pus la b─âtaie o sum─â de 50000 de euro pentru premierea juc─âtorilor. Felia cea mai mare îi revine câ┼čtig─âtorului, el umplându-┼či contul cu 10000 euro. Finalistul se alege doar cu jum─âtate din ace┼čti bani.

La acest turneu participând ┼či juc─âtori amatori (mai exact 45), preciz─âm faptul c─â regulile de împ─âr┼úire a punctelor pe care le vom prezenta în continuare nu sunt valabile decât pentru juc─âtorii profesioni┼čti:
 
Câ┼čtig─âtorul: 2000 puncte
Finalistul: 1600 puncte
Semi-finali┼čtii: 1280 puncte
Sfert-finali┼čtii: 1000 puncte
Ultimii 16: 760 puncte
Ultimii 32: 560 puncte
Ultimii 64: 360 puncte.

Referinţe: http://www.worldsnooker.com

              http://www.snooker.org
 

 

Galerie imagini

Rory-McLeod

Articole din aceeasi categorie

Snooker / Diverse / Autor: Florentin Nica / 18 Mar. 2011

Shaun Murphy c├ó┼čtig─â confruntarea tactic─â ├«mpotriva lui Ricky Walden

Meciul dintre Shaun Murphy ┼či Ricky Walden, ce s-a desf─â┼čurat în cadrul optimilor PTC Grand Final, s-a încheiat 4-2 în favoarea primului. A fost o partid─â lung─â, tacticizat─â, dar cei doi sportivi au reu┼čit ┼či break-uri de peste 50 de puncte.  

Snooker / Diverse / Autor: Florentin Nica / 13 Mar. 2011

John Higgins triumfă în China

Sco┼úianul John Higgins nu i-a cedat lui Jamie Cope decât un frame pentru fiecare sesiune de joc ┼či s-a impus în finala Chinalife Xingpai Hainan Classic cu scorul de 7-2. Englezul a început bine fiecare sesiune – întrucât s-a impus în deschidere – dar apoi i-a permis...

Pag. 1 din 7 | 2 art./pag. | Total 13 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole