Mihnea Biciuşcă - victorie în etapa a IX-a a Ligii Naţionale de Snooker

Snooker - Liga naţională / Data: 14 Noi. 2010
Mihnea Biciusca

Mihnea Biciuşcă a câştigat penultima etapă a Ligii Naţionale de Snooker, în urma victoriei cu 6-4 împotriva lui Denis Creţu. Este prima victorie pentru jucătorul clasat pe locul al patrulea al clasamentului. Un alt aspect interesant este acela că doar doi jucători au mai obţinut victorii de etapă în Liga Naţională, liderul autoritar Babken Melkonyan (7) şi Bogdan Marchiş (1).

Pentru a accede în finală, Mihnea Biciuşcă i-a eliminat pe Cosmin Constantin (3-2 în optimi), Babken Melkonyan (4-2 în sferturi) şi Valentin Militaru, în semifinale (5-1).

Deşi a jucat finala şi a primit 220 de puncte, Denis Creţu rămâne pe ultima poziţie a clasamentului, cu mari şanse de a retrograda, plătind astfel tribut neparticipării la 3 etape, care i-ar fi adus minim 210 puncte (3 x 70, simpla prezenţă la startul optimilor fiind răsplătită cu 70 de puncte).

Înaintea ultimei etape a Ligii Naţionale, Babken Melkonyan a acumulat 2280 de puncte şi este virtual câştigător al competiţiei, fiind urmat de Bogdan Marchiş (1720 puncte) şi Daniel Bontea (1440 puncte).

Cele 4 locuri retrogradabile sunt ocupate de Denis Creţu (570 puncte), Mihai Suta (630 puncte), Florin Ghimpu (640 puncte) şi Cosmin Constantin (670 puncte).  Marius Ancuţa a avut o evoluţie foarte bună în această etapă, reuşind să se califice în semifinale şi să urce în clasament până pe locul al 11-lea, şi cu 70 de puncte în ultima etapă este ca şi salvat de la retrogradare (în acest moment având 760 de puncte în cont).

Ultima etapă a competiţiei este programată pentru perioada  15-19.12.2010.

Referinţe www.snooker.ro

 

 

Galerie imagini

Mihnea Biciusca

Articole din aceeasi categorie

Snooker / Liga naţională / Autor: Florentin Nica / 14 Feb. 2011

Daniel Bontea câştigă şi etapa a doua a Ligii Naţionale de Snooker

În perioada 9-13 februarie 2011, la Centrul Naţional de Snooker din Bucureşti, a avut loc cea de-a doua etapă a celei mai importante întreceri snookeristice din România. Aceasta a fost câştigată de către Daniel Bontea, care l-a învins categoric în finală pe Valentin Militaru...

Snooker / Liga naţională / Autor: Florentin Nica / 24 Ian. 2011

Daniel Bontea a câştigat finala primei etape a Ligii Naţionale de Snooker

Daniel Bontea Foto www.snooker.ro

Daniel Bontea reuşeşte să-l învingă în finala primei etape a Ligii Naţionale de Snooker pe Toma Marinescu, duminică 23 decembrie 2011, cu scorul de 6-2. Pentru această victorie el primeşte cele 300 de puncte ce se acordă câştigătorului de etapă al L.N.S.

Pag. 1 din 4 | 2 art./pag. | Total 7 art.
1234

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole