România - Spania 20:35 (7:18). Adio calificare

Handbal masculin - Echipa naţională / Data: 31 Oct. 2010

 

Sunt meciuri în care î┼úi iese totul ┼či sunt meciuri în care nu î┼úi iese nimic. Din p─âcate pentru noi, tricolorii au prins un meci din a doua categorie, iar rezultatul final, 20:35 (7:18) acas─â cu Spania, este mai mult decât gr─âitor.
 
S─â nu uit─âm îns─â c─â aceia┼či juc─âtori ne-au trezit mândria na┼úional─â, învingând ursul rusesc în propriul bârlog ┼či calificându-se la Mondialul din 2011, ┼či s─â îi sus┼úinem în continuare. Nu ┼čtiu dac─â este totul pierdut, ┼čtiu îns─â c─â b─âie┼úii merit─â sprijini┼úi. Dac─â asemenea rezultate se vor repeta, sigur c─â Federa┼úia ┼či chiar antrenorii ┼či unii  juc─âtori vor trebui s─â ia unele decizii dureroase, îns─â deocamdat─â echipa na┼úional─â are nevoie de sus┼úinere. Dac─â nu ne vom califica, nu ar fi o dram─â, pân─â la urm─â doar handbalul, polo-ul ┼či rugby-ul au mai reu┼čit calific─âri la turneele finale în ultimii ani, de┼či nu beneficiaz─â nici pe departe de salariile din fotbal ┼či aten┼úia unei prese „sportive” avide dup─â scandaluri sexuale, certuri f─âr─â orizont ┼či alte aspecte din aceea┼či specie.
 
Deocamdat─â ru┼činea suferit─â este o pedeaps─â suficient─â pentru handbali┼čti. Fruntea sus, b─âie┼úi, iubitorii handbalului românesc sunt al─âturi de voi.
 
România – Spania 20:35 (7:18)
România
Portari: Popescu, Irimu┼č
Marcatori: Stamate Al. 5, Ghionea 3, Florea ┼či Toma câte 2, Csepreghi, Fenici, Georgescu, Novanc, Savenco, Sabou, Stamate I. ┼či ┼×imicu câte 1.
Antrenori: Vasile Stâng─â ┼či Nicolae Munteanu.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Handbal masculin / Echipa naţională / 10 Ian. 2011

Rom├ónia ÔÇô Norvegia 32:31. Victorie de consolare dup─â dezastrele cu Elve┼úia ┼či Slovenia

Foto jurnalul.ro

România a câ┼čtigat ultima ┼či cea mai dificil─â partid─â din cadrul „Yellow Cup”, competi┼úie amical─â care a avut la sfâr┼čitul s─âpt─âmânii trecute în Elve┼úia. Dup─â înfrângerile ru┼činoase cu Elve┼úia (la 9 goluri diferen┼ú─â) ┼či cu Slovenia (la 8 goluri), România a dep─â┼čit cu 32:31 (16:18)...

Handbal masculin / Echipa naţională / 08 Ian. 2011

Rom├ónia - Elve┼úia 26-35. Debut mult sub a┼čtept─âri ├«n Yellow Cup

Na┼úionala de handbal masculin a României a pierdut vineri la scor prima partid─â amical─â din cadrul turneului amical ,,Yellow Cup”, 26:35 (15:18) în compania na┼úionalei ┼ú─ârii-gazd─â, Elve┼úia. Forma┼úia din ┼óara Cantoanelor a condus în permanen┼ú─â, desprinzându-se pe final...  

Pag. 1 din 4 | 2 art./pag. | Total 7 art.
1234

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole