Croaţia - România 34:22 (16:11). Tricolorii sunt la mutare, în ''partida spaniolă''

Handbal masculin - Echipa naţională / Data: 29 Oct. 2010
Romania incearca o noua calificare, dupa succesul istoric din Rusia
Sursa foto www.frh.ro

România a pierdut  neaşteptat de dur (scor 22:34) meciul din deplasare, contra Croaţiei, şi îşi leagă toate speranţele de întâlnirea cu Spania, pentru a mai păstra şanse de calificare la turneul final al Euro 2012. După un început echilibrat de partidă (6:5 pentru gazde în minutul 12), care a amintit de evoluţia din meciul retur cu Rusia, tricolorii găsesc tot mai greu drumul spre poarta lui Alilovici, incomodaţi de apărarea 5+1 a croaţilor, iar scorul începe să ia proporţii, 16:11 la pauză.

La reluare, scenariul se repetă, în primele 10 minute raportul de forţe pe teren şi pe tabela de scor fiind echilibrat. Urmează o serie de ratări ale handbaliştilor români, iar croaţii se distanţează decisiv, scorul căpătând dimensiuni greu de anticipat la startul partidei – 34:22. Scorul poate fi considerat un pic prea aspru pentru raportul de forţe din teren, însă victoria croată a fost extrem de clară. În celălalt meci al grupei, Lituania a pierdut fără drept de apel în Spania, scor 17:33. Pentru băieţii pregătiţi de Ştefan Stângă urmează meciul de pe 31.10.2010, de la Oradea, cu Spania, care este decisiv pentru soarta calificării la Euro.


România:
Portari: Popescu, Ciobanu
Marcatori: Ghionea 7, Georgescu şi A. Stamate  câte 3, Novanc , I. Stamate  şi  Jurcă câte 2, Şania, Fenici şi Toma câte 1. Au mai jucat Sabou, Ciubotariu, Şimicu şi Savenco.

 

 

Galerie imagini

Romania incearca o noua calificare, dupa succesul istoric din Rusia
Sursa foto www.frh.ro

Articole din aceeasi categorie

Handbal masculin / Echipa naţională / 10 Ian. 2011

România – Norvegia 32:31. Victorie de consolare după dezastrele cu Elveţia şi Slovenia

Foto jurnalul.ro

România a câştigat ultima şi cea mai dificilă partidă din cadrul „Yellow Cup”, competiţie amicală care a avut la sfârşitul săptămânii trecute în Elveţia. După înfrângerile ruşinoase cu Elveţia (la 9 goluri diferenţă) şi cu Slovenia (la 8 goluri), România a depăşit cu 32:31 (16:18)...

Handbal masculin / Echipa naţională / 08 Ian. 2011

România - Elveţia 26-35. Debut mult sub aşteptări în Yellow Cup

Naţionala de handbal masculin a României a pierdut vineri la scor prima partidă amicală din cadrul turneului amical ,,Yellow Cup”, 26:35 (15:18) în compania naţionalei ţării-gazdă, Elveţia. Formaţia din Ţara Cantoanelor a condus în permanenţă, desprinzându-se pe final...  

Pag. 1 din 4 | 2 art./pag. | Total 7 art.
1234

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole