Steaua Turabo - Gaz Metan Mediaş 88:83, după prelungiri. Rezultate complete etapa a VI-a

Baschet masculin - Divizia A / Data: 28 Oct. 2010
Steaua - Gaz Metan Mediaş 88:83
Foto www.bkfocus.com

Campioana CSU Asesoft rămâne singura echipă neînvinsă în campionat, după disputarea primelor 6 etape. Pe teren propriu, campionii au trecut prin mari emoţii în faţa celor de la CS Otopeni, reuşind să se impună abia în prelungiri, scor 88:82.

În derby-ul etapei, Steaua Turabo a învins Gaz Metan Mediaş tot după prelungiri, la sfârşitul celor 4 reprize regulamentare tabela de marcaj indicând scorul de 76:76. Meciul a fost marcat de calitatea foarte slabă a arbitrajului şi de gesturile incalificabile ale reprezentanţilor echipei Steaua, care par să se fi molipsit de la omologii lor de la echipa de fotbal. Nu putem decât să constatăm cu tristeţe aceste evenimente şi să sperăm că totuşi suporterii  Stelei  vor penaliza acest tip de comportament, străin arenelor de baschet, deoarece este puţin probabil caFederaţia Română de Baschet  să o facă. O galerie foto de la acest meci puteţi viziona aici.

Într-un alt meci tare, vicecampioana U Mobitelco Cluj-Napoca a depăşit fără probleme CSM Oradea, echipă neînvinsă acestei etape. Clujenii urcă pe locul al doilea, în spatele marii rivale din Ploieşti, care le-a şi furnizat, de altfel, singura înfrângere din această ediţie a Diviziei A.
CSM Bucureşti şi CSU Atlassib Sibiu au obţinut victorii clare, la peste 15 puncte, în faţa unor adversari dificili, BC Timişoara şi Energia Rovinari. În urma acestor victorii, CSM Bucureşti urcă în primele 8, iar CSU Atlassib  câştigă un loc, trecând pe poziţia a 13-a, una nu foarte onorantă pentru un oraş cu tradiţia Sibiului în baschetul românesc.

SCM Craiova a învins în deplasare nou promovata BC Miercurea Ciuc, 82:70, şi se clasează la mijlocul clasamentului, în timp ce BC Miercurea Ciuc rămâne cu o singură victorie în 7 meciuri şi va fi în mod cert una dintre echipele care vor lupta pentru salvarea de la retrogradare.

În duelul codaşelor, Politehnica Iaşi a reuşit prima victorie din campionat, 90:68 cu CSU Cuadripol Braşov.  Dacă braşovenii par condamnaţi în acest sezon, evoluţia ieşenilor va fi condiţionată de rezolvarea problemelor politice din jurul sportului ieşean, care nu afectează doar baschetul din acest oraş, ci şi alte sporturi, aflate  în pragul colapsului.

În ultima partidă a etapei a VI-a, BC Târgu Mureş, care avea o linie de clasament perfectă (5 victorii din 5 partide) a cedat la Piteşti cu 73:79, simţind lipsa atmosferei incendiare din Târgu Mureş. Mureşenii rămân însă pe podium, alături de Asesoft Ploieşti şi U Mobitelco Cluj, iar piteştenii reuşesc să intre în primele 8, cu trei victorii şi trei înfrângeri.

Mulţumim bkfocus pentru imaginile de la partida Steaua Turabo - Gaz Metan Mediaş.

Rezultate etapa a VI-a
27.10.2010

  • CSU Asesoft Ploieşti – CS Otopeni 88:82
  • CSM Bucureşti – BC Timişoara 88:70
  • Steaua Turabo – Gaz Metan Mediaş 88:83
  • CSU Atlassib Sibiu – Energia Rovinari 83:59
  • Politehnica Iaşi – CSU Cuadripol Braşov 90:68
  • BCM Piteşti – BC Târgu Mureş  79:73
  • U Mobitelco Cluj-Napoca – CSM Oradea 68:45
  • BC Miercurea Ciuc – SCM Craiova 70:82

 

Clasament

1. CSU Asesoft 12p

2. U Mobitelco Cluj 11p

3. BC Mureş 11 p

4. BC Steaua 10p

5. Gaz Metan Mediaş 10p

6. Energia Rovinari 9p

7. CSM Bucureşti 9p

8. BC Piteşti 9p


 

 

Galerie imagini

Steaua - Gaz Metan Mediaş 88:83
Foto www.bkfocus.comSteaua - Gaz Metan Mediaş 88:83
Foto www.bkfocus.comSteaua - Gaz Metan Mediaş 88:83
Foto www.bkfocus.comSteaua - Gaz Metan Mediaş 88:83
Foto www.bkfocus.comSteaua - Gaz Metan Mediaş 88:83
Foto www.bkfocus.com

Articole din aceeasi categorie

Baschet masculin / Divizia A / 23 Ian. 2011

Rezultate Divizia A de baschet masculin, Etapa a XVII-a

Foto www.u-mobitelco.ro

U Mobitelco Cluj - victorie în derby-ul Transilvaniei, Gaz Metan Mediaş stopează ascensiunea Timişoarei. Rezultate complete şi clasament.

Baschet masculin / Divizia A / 16 Ian. 2011

Rezultate Divizia A de baschet masculin, Etapa a XVI-a

Foto www.csuasesoft.ro

U Mobitelco Cluj-Napoca - victorie în prelungiri la Piteşti, Politehnica Iaşi - la al treilea succes stagional

Pag. 1 din 12 | 2 art./pag. | Total 24 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole