Sutil şi Buemi - handicap de 5 poziţii la Interlagos

Stiri - Sporturi cu motor / Data: 25 Oct. 2010

Adrian Sutil şi Sebastien Buemi vor avea un handicap de 5 poziţii pe grila de start la Interlagos (Brazilia), în urma analizării incidentelor care au avut loc săptămâna trecută pe circuitul de la Yeongam.


Germanul Adrian Sutil (Force India) a primit această penalizare pentru coliziunea cu Kamuy Kobayashi, marea surpriză a cursei de la Suzuka, în timp ce Sebastien Buemi (Toro Rosso) a fost implicat într-un incident cu Timo Glock.


În clasamentul general, Adrian Sutil ocupă locul al 10-lea, cu 47 de puncte, la egalitate cu Rubens Barrichelo, iar Sebastian Buemi locul al 16-lea, cu 8 puncte.

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Stiri / Sporturi cu motor / Autor: Iulian Cazacu / 14 Mar. 2011

Raliul Mexicului: Loeb câştigă pentru a cincea oară consecutiv

În Mexic s-a desfăşurat între 3 şi 6 martie a doua etapă a sezonului 2011 din Campionatul Mondial de raliuri şi totodata prima etapă de macadam. Anul acesta raliul a început cu o probă specială desfăşurată pe strazile oraşului Guanajuato.

Stiri / Sporturi cu motor / Autor: Iulian Cazacu / 21 Ian. 2011

Raliul Monte Carlo PS1-PS9

La finalul primei zile de concurs (PS1-PS4) liderul clasamentului general era campionul en-titre al IRC, Juho Hanninen. Pilotul Skoda avea un avans de 44,5 secunde faţă de ocupantul pozitie secunde, Freddy Loix. Petter Solberg a încheiat ziua pe poziţia a treia...  

Pag. 1 din 11 | 2 art./pag. | Total 21 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole