Ştiinţa Bacău şi Tomis Constanţa continuă traseul perfect, Dinamo - o nouă înfrângere în Moldova

Volei feminin - Divizia A1 / Data: 23 Oct. 2010
Tomis Constanta

Ştiinţa Municipal Bacău a obţinut o victorie mare, 3:1 (17, 23, -28, 11) contra pricipalei favorite la titlu, Dinamo Romprest Bucureşti, stricându-i debutul pe banca dinamovistă tânărului antrenor bulgar Atanas Petrov. Este a doua înfrângere în 3 etape pentru reprezentanta României în Liga Campionilor, ceea ar trebui să ridice câteva semne de întrebare managerului Marian Ştefan. Băcăuancele au punctaj maxim, fără set pierdut, şi vor avea un cuvânt greu de spus în acest sezon.


Nou promovata Pro Volei Botoşani a obţinut prima victorie din campionat, 3:1 (7, -16, 8, 18) cu CSM Bucureşti, şi îşi trece în cont 3 puncte foarte importante în economia retrogradării. Bucureştencele rămân în continuare fără victorie, pe ultimul loc al clasamentului.
Penicilina Iaşi pierde surprinzător acasă, 0:3 (-24, -22, -12) cu CSM Sibiu, care obţine primele puncte în acest sezon, iar Tomis îşi continuă parcursul perfect, după 3:0 (13, 21, 18) în compania nou-promovatei CSM Lugoj.


Medicina Târgu Mureş a trecut cu 3:1 (-23, 16, 19, 16) de SCM Craiova şi a urcat în prima jumătate a clasamentului, cu 6 puncte, iar în ultimul meci al rundei Unic Piatra Neamţ a trecut fără probleme de Universitatea Cluj-Napoca, cu 3:0 (14, 15, 9). Unic se alătură pe podiumul provizoriu formaţiilor din Bacău şi Constanţa, în timp ce Dinamo are un start fals, fiind după doar 3 etape la 5 puncte de primul loc şi la 4 de locul al treilea. În subsolul clasamentului, Universitatea Cluj-Napoca şi CSM Bucureşti se află încă în căutarea primului punct, aşteptându-le o luptă aspră pentru evitarea retrogradării.

 

Galerie imagini

Tomis Constanta

Articole din aceeasi categorie

Volei feminin / Divizia A1 / 06 Feb. 2011

Rezultate şi clasament etapa a XV-a

Foto www.volei2004tomisconstanta.ro

Etapa a XV-a nu a consemnat nicio victorie în deplasare, gazdele cedând măcar un set într-o singură partidă (cea de la Târgu Mureş). Unic Piatra Neamţ a condus cu 2-0 Medicina Târgu Mureş, însă a pierdut în cele din urmă cu 2-3, irosind 2 puncte uriaşe în configuraţia...

Volei feminin / Divizia A1 / 22 Ian. 2011

Rezultatele etapei a XII-a

Dinamo se impune surprinzător de greu în faţa echipei din Piatra Neamţ, Ştiinţa Bacău şi Tomis Constanţa confirmă calculele hârtiei.

Pag. 1 din 8 | 2 art./pag. | Total 15 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole