BC Alexandria - victorie în derby-ul etapei, Sepsi Sfântu Gheorghe - un nou succes la scor. Rezultatele etapei a IV-a

Baschet feminin - Divizia A / Data: 21 Oct. 2010
BC Teleorman - SCM Craiova 66:54
Foto www.bcteleorman.ro

În derby-ul  Seriei  SE a Diviziei A, BC Alexandria a învins SCM Craiova cu 66:54 şi îşi păstrează  linia de clasament perfectă, 4 victorii din tot atâtea meciuri şi un coşaveraj excelent, 299:196. Echipa craioveană suferă prima înfrângere a sezonului şi coboară pe poziţia a treia, având însă un meci mai puţin disputat.

Rapidul a pierdut pe propriul teren disputa interbucureşteană cu Olimpia, 62:71, şi anunţă un nou sezon cenuşiu, mult sub ceea ce tradiţia şi palmaresul o obligă. Aceeaşi observaţie ar fi valabilă şi în cazul Sportului Studenţesc, cea de-a treia reprezentantă a Capitalei ocupând ultimul loc în această serie, fără nicio victorie în acest sezon.

În ultimul meci al acestei runde, Galactica Braşov a învins la scor Politehnica Iaşi, 67:43, şi urcă până pe locul al doilea, în timp ce echipa ieşeană se află pe penultimul loc.

În seria NV, mult mai puternică, Sepsi Sfântu Gheorghe, una dintre pretendentele la titlul de campioană, a surclasat în deplasare CSM Oradea, cu 76:35. Acesta a fost de altfel şi scorul etapei. Ca şi echipa teleormăneană, Sepsi ajunge la a patra victorie consecutivă şi conduce seria. Vicecampioana ICIM Arad şi  revelaţia CSM Satu Mare rămân şi ele neînvinse, având însă doar 3 meciuri disputate. Arădencele au învins la scor CSU LPS Alba Iulia (67:39), în timp ce baschetbalistele din Satu Mare au avut un meci mai echilibrat cu Universitatea Cluj-Napoca, 73:55.

 

Galerie imagini

BC Teleorman - SCM Craiova 66:54
Foto www.bcteleorman.ro

Articole din aceeasi categorie

Baschet feminin / Divizia A / 31 Ian. 2011

ICIM Arad - victorie zdrobitoare în faţa echipei din Teleorman, Rapid pierde greu la Timişoara

Foto bkfocus.com

CSM Satu Mare rămâne singura formaţie neînvinsă după 4 etape în seria A1, deşi în prima parte a campionatului nu impresionase în Seria Nord-Vest, fiind depăşită de ICIM Arad şi Sepsi Sfântu Gheorghe. Sătmărencele s-au impus în deplasare, în faţa singurei...

Baschet feminin / Divizia A / 23 Ian. 2011

Rezultate Divizia A de baschet feminin

Foto www.bcteleorman.ro

SCM Craiova - a treia victorie consecutivă din tot atâtea partide, BC ICIM Arad - prima înfrângere a sezonului.

Pag. 1 din 10 | 2 art./pag. | Total 20 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole