Universitatea Cluj - Napoca - Steaua Bucureşti 3:0, în uvertura etapei a III-a

Volei masculin - Divizia A1 / Data: 20 Oct. 2010

Marţi, 19.10.2010, în primul meci al etapei a treia a Diviziei A1 de volei masculin, Universitatea Cluj-Napoca a depăşit clar, pe teren propriu, Steaua Bucureşti, cu scorul de 3:0 (25:16, 25:16, 25 :21). Este cea de-a treia victorie consecutivă a clujenilor şi, în acelaşi timp, şi cea mai clară a sezonului, după victoriile cu 3:2 din primele 2 etape (cu Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Torpi Târgu Mureş). A fost un meci fără istoric, Steaua continuând evoluţiile neconvingătoare din ultima perioadă.

Universitatea Cluj-Napoca urcă pe primul loc al clasamentului provizoriu, acumulând 7 puncte, în timp ce Steaua rămâne pe locul al 7-lea, cu 3 puncte.

"Ne aşteptam să fie un meci greu şi l-am tratat ca atare. Se pare că i-am prins pe cei de la Steaua într-un moment mai greu şi astfel am câştigat mult mai uşor decât mă aşteptam. Băieţii au ascultat ce le-am zis, ce direcţii să ia la blocaj, unde să-l orienteze, pe ce zone, şi când asculţi ceea ce ţi se spune totul iese bine", a declarat tehnicianul universitarilor, Mircea Dudaş, pentru site-ul echipei clujene.

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Volei masculin / Divizia A1 / 17 Feb. 2011

Dinamo - performera etapei, Tomis se detaşează în clasament. Rezultate şi clasament etapa a XVII-a

Campioana Remat Zalău pierde pe teren propriu împotriva deţinătoarei Cupei României, Dinamo Bucureşti (1-3). Tomis Constanţa se distanţează în clasament, după victoria contra Stelei.

Volei masculin / Divizia A1 / 06 Feb. 2011

Explorări Baia Mare - aproape de surpriză. Rezultate complete şi clasament Divizia A1

Foto www.u-volei.ro

Ştiinţa Explorări Baia Mare a pierdut greu la Constanţa, după ce a condus cu 2-1. Echipele bucureştene - două victorii în deplasare şi o înfrângere pe teren propriu.

Pag. 1 din 7 | 2 art./pag. | Total 14 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole