BC Teleorman - scorul etapei, ICIM Arad câştigă derby-ul Vestului

Baschet feminin - Divizia A / Data: 17 Oct. 2010

În seria SE, BC Teleorman Alexandria a obţinut cea de-a treia victorie consecutivă, 77:41 contra unei echipe a Sportului Studenţesc  aflată în derivă, şi conduce autoritar în clasament. De cealaltă parte, „studentele” deţin lanterna roşie, cu 3 înfrângeri din tot atâtea întâlniri, şi se vor lupta pentru supravieţuirea pe prima scenă. Remarcata partidei este Nevena Saponjic (BC Alexandria) – 23 puncte şi 23 la eficienţă.

Olimpia Bucureşti a pierdut surprinzător acasă, 63:64 cu BC Galactica Braşov, deşi jucătoarele din Transilvania arătaseră că se simt bine în Bucureşti şi cu ocazia meciului de Cupă cu Rapid (46:46 în Sala Rapid). Deşi acum ocupă penultimul loc, Olimpia poate urca până pe locul al treilea în grupă, având un meci mai puţin disputat.

În cel de-al treilea meci al seriei, Rapid a suferit a doua înfrângere consecutivă, 52:73 în deplasarea de la Craiova. Rapid pare lipsită de forţă pentru a încurca jocurile la vârf, fiind doar o umbră palidă a echipei care domina campionatul, cu ceva ani în urmă.

În seria NV, CSM Satu Mare, beneficiind şi de aportul câtorva jucătoare americane, a învins clar  Universitatea LPS Alba Iulia, chiar în oraşul Marii Uniri. Scorul final a fost 82:59, MVP-ul partidei fiind Kailey Klein, 22 puncte şi 11 recuperări pentru 30 la eficienţă.

În celălalt meci al grupei, într-o dispută fără istoric, ICIM Arad şi-a învins rivala regională Bega Timişoara reuşind exact dublul punctelor timişorencelor, la care Ancuţa Stoenescu a avut o evoluţie mai mult decât modestă.

ICIM Arad, Sepsi Sfântu Gheorghe şi CSM Satu Mare sunt în continuare neînvinse, meciurile directe fiind cele care vor stabili configuraţia exactă a podiumului grupei.

Divizia A, Etapa a III-a 16.10.2010

  • BC Teleorman Alexandria – Sportul Studenţesc Bucureşti 77:41
  • Olimpia Bucureşti – BC Galactica Braşov 63:64
  • SCM U Craiova – Rapid Bucureşti 73:52
  • Universitatea LPS Alba Iulia – CSM Satu Mare 59:82
  • CSŞ Bega Danzio Timişoara – BC ICIM Arad 32:64

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Baschet feminin / Divizia A / 31 Ian. 2011

ICIM Arad - victorie zdrobitoare în faţa echipei din Teleorman, Rapid pierde greu la Timişoara

Foto bkfocus.com

CSM Satu Mare rămâne singura formaţie neînvinsă după 4 etape în seria A1, deşi în prima parte a campionatului nu impresionase în Seria Nord-Vest, fiind depăşită de ICIM Arad şi Sepsi Sfântu Gheorghe. Sătmărencele s-au impus în deplasare, în faţa singurei...

Baschet feminin / Divizia A / 23 Ian. 2011

Rezultate Divizia A de baschet feminin

Foto www.bcteleorman.ro

SCM Craiova - a treia victorie consecutivă din tot atâtea partide, BC ICIM Arad - prima înfrângere a sezonului.

Pag. 1 din 10 | 2 art./pag. | Total 20 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole