Jorge Lorenzo, noul campion mondial la MotoGP

Stiri - Sporturi cu motor / Data: 11 Oct. 2010

Jorge Lorenzo (Spania/Yamaha) este noul campion mondial la clasa MotoGP, dup─â ce a reu┼čit s─â ocupe ultima treapt─â a podiumului în Marele Premiu al Malaeziei (sau, dac─â prefera┼úi, Malaysiei). Spaniolul nu a for┼úat în aceast─â curs─â, având nevoie doar de o clasare în primii 10 pentru adjudecarea celui mai râvnit titlu din motociclism.

Cursa de la Sepang, a 15-a etap─â a Campionatului Mondial de Motociclism, a fost câ┼čtigat─â de marele campion Valentino Rossi (Italia/Yamaha), pe care doar accident─ârile l-au ┼úinut în acest sezon departe de titlu. În clasamentul cursei, Rossi a fost urmat de un alt italian, Andrea Dovizioso, de la Honda.

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Stiri / Sporturi cu motor / Autor: Iulian Cazacu / 14 Mar. 2011

Raliul Mexicului: Loeb c├ó┼čtig─â pentru a cincea oar─â consecutiv

În Mexic s-a desf─â┼čurat între 3 ┼či 6 martie a doua etap─â a sezonului 2011 din Campionatul Mondial de raliuri ┼či totodata prima etap─â de macadam. Anul acesta raliul a început cu o prob─â special─â desf─â┼čurat─â pe strazile ora┼čului Guanajuato.

Stiri / Sporturi cu motor / Autor: Iulian Cazacu / 21 Ian. 2011

Raliul Monte Carlo PS1-PS9

La finalul primei zile de concurs (PS1-PS4) liderul clasamentului general era campionul en-titre al IRC, Juho Hanninen. Pilotul Skoda avea un avans de 44,5 secunde fa┼ú─â de ocupantul pozitie secunde, Freddy Loix. Petter Solberg a încheiat ziua pe pozi┼úia a treia...  

Pag. 1 din 11 | 2 art./pag. | Total 21 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole