Lewis Hamilton, handicap de 5 locuri la Suzuka

Stiri - Sporturi cu motor / Data: 09 Oct. 2010

Pilotul britanic Lewis Hamilton va fi penalizat cu 5 pozi┼úii pe grila de start a Marelui Premiu al Japoniei, care va avea loc pe circuitul de la Suzuka, în urma deciziei de a schimba cutia de viteze înaintea sesiunii de calific─âri. A fost o m─âsur─â de precau┼úie (┼či o penalizare asumat─â), determinat─â de valorile anormale ale presiunii uleiului.

În clasamentul general, fostul campion mondial ocup─â locul al treilea, cu 182 de puncte, fiind devansat de Mark Webber (202 puncte) ┼či Fernando Alonso (191 puncte).

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Stiri / Sporturi cu motor / Autor: Iulian Cazacu / 14 Mar. 2011

Raliul Mexicului: Loeb c├ó┼čtig─â pentru a cincea oar─â consecutiv

În Mexic s-a desf─â┼čurat între 3 ┼či 6 martie a doua etap─â a sezonului 2011 din Campionatul Mondial de raliuri ┼či totodata prima etap─â de macadam. Anul acesta raliul a început cu o prob─â special─â desf─â┼čurat─â pe strazile ora┼čului Guanajuato.

Stiri / Sporturi cu motor / Autor: Iulian Cazacu / 21 Ian. 2011

Raliul Monte Carlo PS1-PS9

La finalul primei zile de concurs (PS1-PS4) liderul clasamentului general era campionul en-titre al IRC, Juho Hanninen. Pilotul Skoda avea un avans de 44,5 secunde fa┼ú─â de ocupantul pozitie secunde, Freddy Loix. Petter Solberg a încheiat ziua pe pozi┼úia a treia...  

Pag. 1 din 11 | 2 art./pag. | Total 21 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole