Drumul către prima ligă trece prin Slobozia

Handbal feminin - Liga Naţională / Data: 25 Sep. 2010

 

 

 

Rapid Bucureşti va întâlni duminică, 26 septembrie 2010, în deplasare, în meciul vedetă al etapei a treia a Diviziei A (seria A), echipa CSM Slobozia, una dintre pretendentele la promovarea în Liga Naţională. Aşadar, drumul către fericire (promovare)  este pavat cu ciulinii Bărăganului…

Rapid are punctaj maxim după primele două etape (43-25 cu Spartac Bucureşti şi 33-26 cu HC Activ Ploieşti), ocupând locul al treilea în clasamentul provizoriu, iar CSM Slobozia ocupă locul al cincilea, cu o victorie şi o înfrângere.

În sezonul trecut al diviziei secunde, seria A, echipa ialomiţeană a fost una dintre protagoniste, ocupând locul al treilea şi ratând de puţin promovarea în Liga Naţională. Rapidul, în schimb, a avut unul dintre cele mai triste sezoane ale existenţei sale, fiind în pragul desfiinţării şi retrogradând în urma unora dintre cele mai severe înfrângeri din lunga şi glorioasa sa istorie.

Ca fapt divers, pentru cei tineri, în special, să precizăm că Rapid Bucureşti este cea mai galonată echipă românească pe plan internaţional, având în palmares 3 (trei!!!) cupe europene, printre care şi Cupa Campionilor Europeni (Oltchim Râmnicu Vâlcea a câştigat tot 3 cupe europene, însă nu şi pe cea mai importantă dintre ele, care străluceşte în palmaresul echipei feroviare).

Să le urăm succes sportivelor noastre şi să le strângem pumnii, în speranţa unui sezon viitor acolo unde le este locul, adică în Liga Naţională!

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Handbal feminin / Liga Naţională / 23 Ian. 2011

Etapa a XIII-a a Ligii Naţionale de handbal feminin - Rezultate şi clasament

Foto csoltchim.com

Campioana en-titre Oltchim Râmnicu Vâlcea a obţinut a 13-a victorie consecutivă din tot atâtea posibile şi se îndreaptă triumfal spre un nou titlu de campioană, foarte probabil obţinut din nou cu maxim de puncte. Vâlcencele s-au impus la Baia Mare cu 39-21 (21-8)

Handbal feminin / Liga Naţională / 09 Ian. 2011

Rezultatele etapei a X-a

Foto www.uhandbal.ro

Oltchim - victorie acasă în uvertura etapei, mare surpriză pe Litoral.

Pag. 1 din 9 | 2 art./pag. | Total 18 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole