Marius Lăcătuş – noul antrenor al Stelei

Fotbal - Diverse / Data: 27 Sep. 2010

 

 

Marius Lăcătuş se întoarce în Ghencea, pentru al treilea mandat de antrenor al Stelei. Deşi cu puţin timp în urmă, după experienţa de la FC Vaslui, Lăcătuş declarase că doreşte să se stabilească, împreună cu familia, în Spania, şi făcuse paşi fermi în acest sens, mirajul unui nou mandat la cârma echipei care i-a oferit totul şi dorinţa de a nu ieşi din circuit au fost mai puternice.

Lăcătuş are o misiune mai dificilă decât în precedentele două mandate, trebuind să remotiveze o echipă care în aceste momente pare debusolată de eşecurile în serie şi de  instabilitatea de pe banca tehnică (Lăcătuş fiind al patrulea antrenor al Stelei, în condiţiile în care nu au trecut decât 9 etape!). De asemenea, fosta glorie a roş-albaştrilor trebuie să atenueze tensiunile între “lotul Urziceni” şi ceilalţi jucători, să le redea încrederea, să omogenizeze echipa şi să reprezinte interfaţa atât de necesară în aceste momente  între club şi suporteri.

Marile semne de întrebare ale revenirii lui Lăcătuş se referă la relaţia cu finanţatorul clubului şi la rolul său în ecuaţia suporteri – echipă – finanţator. De modul în care va gestiona aceste două aspecte va depinde soarta sa pe banca Stelei, pe termen scurt, precum şi imaginea sa ca antrenor, pe termen lung. Nu în ultimul rând, vor conta şi rezultatele, pentru că în Liga I răbdarea şi liniştea, integrate într-o viziune pe termen lung, reprezintă o pasăre rară. Meciul cu Napoli, din Europa League, va fi primul prilej de a vedea cât de mişcătoare sunt nisipurile pe care păşeşte Lăcătuş.

Sursă foto: http://www.prosport.ro

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Diverse / Autor: George Drafta / 11 Ian. 2011

Din nou Messi

Foto Reuters

Lionel Messi a fost marele câştigător al Galei Premiilor FIFA desfăşurată ieri la Zurich. Argentinianul le-a luat faţa coechipierilor săi de la FC Barcelona, Andres Iniesta şi Xavi Hernandes, şi a obţinut premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului 2010.

Fotbal / Diverse / 17 Noi. 2010

Argentina învinge Brazilia în minutul 90. Rezultatele zilei

Rezultate meciuri amicale interţări 17.11.2010

Pag. 1 din 2 | 2 art./pag. | Total 4 art.
12

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole