Semne bune pentru Campionatul European

Polo - Echipa naţională / Data: 18 Aug. 2010
Foto: www.frpolo.ro

 

Aflat─â pe ultima linie dreapt─â a preg─âtirilor pentru participarea la Campionatul European din Croa┼úia (29 august – 11 septembrie), na┼úionala României de polo pe ap─â a participat la puternicul turneu amical de la Portugalete (Spania), al─âturi de Muntenegru, campioan─â european─â, Ungaria, campioan─â olimpic─â, ┼či Spania, vicecampioan─â mondial─â.

Românii s-au luptat de la egal la egal cu cele 3 mari for┼úe ale polo-ului european ┼či mondial, ob┼úinând o victorie (11 – 9 cu campioana olimpic─â Ungaria) ┼či pierzând de dou─â ori, dup─â meciuri echilibrate, cu Spania (8 – 10) ┼či Muntenegru (6 – 9) ┼či ocupând în final locul al treilea. Turneul a fost câ┼čtigat de Muntenegru, care a reu┼čit s─â câ┼čtige toate cele 3 partide, urmat de echipa ┼ú─ârii gazd─â.. Rezultatele ob┼úinute ┼či for┼úa de joc ar─âtat─â de tricolori ne dau speran┼úe într-o comportare cel pu┼úin de acela┼či nivel la competi┼úia continental─â, în spe┼ú─â o clasare între primele 6, ceea ce ne-ar califica direct la urm─âtoarea edi┼úie a Campionatului European. În acest context, poate este important─â ┼či precizarea c─â echipa noastr─â a ob┼úinut deja biletele pentru viitoarea edi┼úie a Campionatului Mondial, o performan┼ú─â care sfideaz─â lipsa bazinelor ┼či aria de selec┼úie foarte restrâns─â pentru na┼úional─â.

Ultimul test pentru b─âie┼úii no┼čtri înaintea Campionatului European va fi participarea la Cupa Dun─ârii (Kosice – Slovacia), în perioada 20 – 22 august, al─âturi de Grecia, Marea Britanie ┼či echipa ┼ú─ârii-gazd─â, Slovacia.

În Croa┼úia, tricolorii fac parte din Grupa A, al─âturi de Muntenegru, Croa┼úia, Spania, Italia ┼či Turcia. Iat─â programul meciurilor pe care le va disputa România

29 august, orele 11.00 Turcia – România (va reprezenta ┼či meciul de deschidere al Campionatului European)

30 august, orele 12.30  Spania – România

01 septembrie, orele 19.00 România – Croa┼úia

03 septembrie, orele 19.00 Italia – România

05 septembrie, orele 19.00 România – Muntenegru

 

Galerie imagini

Foto: www.frpolo.ro

Articole din aceeasi categorie

Polo / Echipa naţională / 23 Feb. 2011

România - Rusia 11-8, în preliminariile Ligii Mondiale

România a învins Rusia cu 11-8 (1-0, 3-2, 1-3, 6-3), în cea de-a patra etap─â a preliminariilor Ligii Mondiale la polo pe ap─â. Partida s-a disputat mar┼úi, 22 februarie 2011, la Oradea. Pentru tricolori au înscris Cosmin Radu (4), Matei (3), Negrean, Georgescu, Iosep ┼či ...  

Polo / Echipa naţională / 26 Ian. 2011

România - Turcia 10-4, în preliminariile Ligii Mondiale

România a învins pe teren propriu Turcia cu 10-4 (5-2, 0-1, 4-1, 1-0), în cea de-a treia partid─â din preliminariile Ligii Mondiale de polo pe ap─â. A fost primul meci disputat de na┼úionala de polo la Izvorani (Ilfov), în ultimii ani partidele primei reprezentative fiind g─âzduite de Oradea.

Pag. 1 din 4 | 2 art./pag. | Total 8 art.
1234

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole