A început sezonul clasicelor

Ciclism - Diverse/ Alte Competi┼úii / Autor: Drago┼č Zaharia / Data: 28 Feb. 2011
Foto gentblogt.be

Omloop Het Nieuwsblad este cursa care s-a disputat sâmb─ât─â ┼či a deschis sezonul clasicelor din acest an. Rabobank a continuat ┼čirul victoriilor din acest început de sezon, Sebastian Langeveld impunându-se în fa┼úa spaniolului Juan Antonio Flecha de la Sky la sfâr┼čitul celor 203 km rula┼úi pe o vreme infernal─â, ceea ce a f─âcut cursa ┼či mai spectaculoas─â. Olandezul a evadat într-un moment cheie, cu 50km înainte de final, când cicli┼čtii se aflau pe una dintre c─â┼ú─âr─âri. Pe Leberg, Flecha ┼či Terpstra de la Quick-Step au contraatacat, îns─â doar spaniolul a reu┼čit s─â îl prind─â pe Langeveld cu 15 km înainte de final, pierzând sprintul pentru victorie în fa┼úa rutierului de la Rabobank.

┼×irul clasicelor de mai mic─â importan┼ú─â a continuat duminic─â când s-a disputat  Kuurne-Brussel-Kuurne, de aceast─â dat─â finalul fiind unul la sprint masiv din care a ie┼čit înving─âtor australianul Christopher Sutton de la Sky, fiind urmat pe celelalte dou─â trepte ale podiumului de Yauheni Hutarovich (FDJ) ┼či Andre Greipel (Omega Pharma-Lotto).

Alte curse desf─â┼čurate la sfâr┼čitul acestei s─âpt─âmâni au mai fost Classica Sarda Sassari câ┼čtigat─â de Pavel Brutt (Katusha), GP di Lugano – Ivan Basso (Liquigas), Giro de Sardegna (curs─â desf─â┼čurat─â în 5 etape)  – Peter Sagan (Liquigas).

 

 

Galerie imagini

Foto gentblogt.be

Articole din aceeasi categorie

Ciclism / Diverse/ Alte Competi┼úii / Autor: Drago┼č Zaharia / 18 Mar. 2011

Favori┼úi ┼či poten┼úiale surprize ├«n Milano - San Remo

Mâine se desf─â┼čoar─â prima clasic─â cu adev─ârat important─â din acest sezon, Milano-San Remo. Considerat─â unul dintre cele 5 “monumente” ale ciclismului, cursa de o zi se afl─â la cea de a 102-a edi┼úie, de-a lungul istoriei impunându-se în aceasta nume mari precum...

Ciclism / Diverse/ Alte Competi┼úii / Autor: Drago┼č Zaharia / 16 Mar. 2011

Cadel Evans, victorie finală în Tirreno-Adriatico

Campionul mondial din 2009 ┼či-a ap─ârat tricoul albastru în ultimele 2 etape ale cursei dintre Marea Tirenian─â ┼či Marea Adriatic─â printr-o victorie de etap─â, ieri, la Macerata, ┼či o evolu┼úie la contratimpul de ast─âzi care i-a asigurat victoria final─â. Fabian Cancellara...  

Pag. 1 din 9 | 2 art./pag. | Total 18 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole