Tatăl lui John Higgins ne-a părăsit

Snooker - Diverse / Autor: Florentin Nica / Data: 04 Feb. 2011
Foto www.worldsnooker.com

În această dimineaţă John Higgins junior a aflat că starea de sănătate a tatălui său s-a agravat. Asta l-a determinat pe sportivul numărul 1 la nivel mondial în lumea snookerului să se retragă din cadrul Mastersului Gemaniei şi să ia primul avion către Scoţia. Asta deşi câştigase meciul său cu Robert Milkins.

Din păcate, tatăl lui John nu a putut să-şi ia rămas bun de la fiul său. El a plecat în lumea celor drepţi după o lungă şi dură luptă împotriva cancerului.

Timp de 20 de ani John Higgins senior şi-a însoţit fiul în turneele de snooker, fiind una din cele mai populare figuri din culisele acestui sport. Barry Hearn, marcat de această pierdere a declarat: „În numele întregii suflări din lumea snookerului transmit familiei Higgins că suntem cu toţii profund îndureraţi pentru momentele grele prin care trece.”

 

 

Galerie imagini

Foto www.worldsnooker.com

Articole din aceeasi categorie

Snooker / Diverse / Autor: Florentin Nica / 18 Mar. 2011

Shaun Murphy câştigă confruntarea tactică împotriva lui Ricky Walden

Meciul dintre Shaun Murphy şi Ricky Walden, ce s-a desfăşurat în cadrul optimilor PTC Grand Final, s-a încheiat 4-2 în favoarea primului. A fost o partidă lungă, tacticizată, dar cei doi sportivi au reuşit şi break-uri de peste 50 de puncte.  

Snooker / Diverse / Autor: Florentin Nica / 13 Mar. 2011

John Higgins triumfă în China

Scoţianul John Higgins nu i-a cedat lui Jamie Cope decât un frame pentru fiecare sesiune de joc şi s-a impus în finala Chinalife Xingpai Hainan Classic cu scorul de 7-2. Englezul a început bine fiecare sesiune – întrucât s-a impus în deschidere – dar apoi i-a permis...

Pag. 1 din 7 | 2 art./pag. | Total 13 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole