Daniel Bontea şi Toma Marinescu se vor duela în finala primei etape a Ligii Naţionale de Snooker

Snooker - Liga naţională / Autor: Florentin Nica / Data: 22 Ian. 2011

21 ianuarie 2011 a fost ziua destinată desfăşurării sferturilor Ligii Naţionale de Snooker „Rin Grand Hotel”. Spre deosebire de optimile competiţiei, în care sistemul de joc a fost cel mai bun din cinci frame-uri, primul la trei, în sferturi meciurile au fost mai lungi. Aici metoda după care se alege câştigătorul este cel mai bun din şapte frame-uri, primul la patru.

Cei care au ieşit învingători în zilele de miercuri şi joi s-au confruntat vineri în următoarele meciuri, în care s-au înregistrat rezultatele:
 

  •     Valentin Militaru – Toma Marinescu 1-4
  •     Marcel Bera – Radu Brezaie 4-0
  •     Daniel Bontea – Mario Amza 4-2
  •     Paul Croitoru – Marius Ancuţa 3-4


Au urmat azi, 22 ianuarie 2011, semifinalele primei etape a Ligii Naţionale de Snooker unde s-a jucat conform sistemului cel mai bun din nouă frame-uri, primul la cinci. Daniel Bontea l-a învins pe colegul său de comentariu de la Eurosport, Marius Ancuţa, cu scorul de 5-1. La rândul său, Toma Marinescu a ieşit victorios în meciul cu Marcel Bera, rezultatul partidei fiind 5-2.

Daniel Bontea şi Toma Marinescu se vor întâlni mâine, 23 ianuarie 2011, în finală.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Snooker / Liga naţională / Autor: Florentin Nica / 14 Feb. 2011

Daniel Bontea câştigă şi etapa a doua a Ligii Naţionale de Snooker

În perioada 9-13 februarie 2011, la Centrul Naţional de Snooker din Bucureşti, a avut loc cea de-a doua etapă a celei mai importante întreceri snookeristice din România. Aceasta a fost câştigată de către Daniel Bontea, care l-a învins categoric în finală pe Valentin Militaru...

Snooker / Liga naţională / Autor: Florentin Nica / 24 Ian. 2011

Daniel Bontea a câştigat finala primei etape a Ligii Naţionale de Snooker

Daniel Bontea Foto www.snooker.ro

Daniel Bontea reuşeşte să-l învingă în finala primei etape a Ligii Naţionale de Snooker pe Toma Marinescu, duminică 23 decembrie 2011, cu scorul de 6-2. Pentru această victorie el primeşte cele 300 de puncte ce se acordă câştigătorului de etapă al L.N.S.

Pag. 1 din 4 | 2 art./pag. | Total 7 art.
1234

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole