România - Serbia 38-28 (20-17)

Handbal masculin - Campionatul Mondial / Data: 21 Ian. 2011

România a bifat o victorie de palmares în fa┼úa Serbiei, scor 38-28 (20-17), care a mai reparat cât de cât imaginea afectat─â dup─â înfrângerea cu Algeria, îns─â nu a putut evita evita penultimul loc în grup─â ┼či va juca pentru locurile 17-20 cu Slovacia.

F─âr─â a minimaliza presta┼úia na┼úionalei masculine în acest meci, în care a câ┼čtigat la 10 goluri diferen┼ú─â,  s─â spunem totu┼či c─â pentru Serbia meciul a fost lipsit de miz─â, aceasta ob┼úinând biletele pentru faza urm─âtoare dup─â egalul din runda precedent─â cu Croa┼úia (24:24), ┼či c─â Serbia a rulat tot lotul, atitudine oarecum asem─ân─âtoare cu cea a echipei noastre feminine la Euro 2010, în meciul cu Rusia (tricolorele, deja calificate, pierzând la scor acel meci lipsit de miz─â).

Echipele calificate din grupa României  în faza superioar─â a competi┼úiei sunt Danemarca (10 puncte), Croa┼úia (7 puncte) ┼či Serbia (5 puncte).

România
Portari: Popescu Mihai, Ciobanu Ionuţ.
Marcatori: A. Stamate 9, Mure┼čan 6, Ghionea 6, Novanc 5, Florea 4, Fenici 3, Jurc─â 2, Savenco 2, Toma 1, ┼×imicu, Sabou. Antrenori: Vasile Stâng─â ┼či Nicolae Munteanu.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Handbal masculin / Campionatul Mondial / 25 Ian. 2011

Fran┼úa ┼či Spania completeaz─â careul de a┼či la Campionatul Mondial de handbal masculin 2011

Foto www.handball2011.com

Dup─â doar dou─â runde ale grupelor principale se cunosc toate cele 4 echipe calificate în semifinalele Campionatului Mondial de handbal masculin din Suedia. Dac─â Danemarca ┼či Suedia au ob┼úinut calificarea înc─â de duminic─â, ieri a fost rândul celor 2 ┼ú─âri latine r─âmase...

Handbal masculin / Campionatul Mondial / 24 Ian. 2011

Danemarca ┼či Suedia s-au calificat ├«n semifinalele Campionatului Mondial de handbal masculin

Foto Axel Heimken/www.handball2011.com

Danemarca ┼či Suedia s-au calificat în semifinalele Campionatului Mondial de handbal masculin, în urma victoriilor contra Argentinei, respectiv Croa┼úiei. Danemarca, liderul Grupei principale II, a învins f─âr─â prea mari probleme Argentina, cu 31-24 (17-12)...

Pag. 1 din 5 | 2 art./pag. | Total 9 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole