Primul duel Greipel - Cavendish

Ciclism - Diverse/ Alte Competi┼úii / Autor: Drago┼č Zaharia / Data: 16 Ian. 2011
Andre Greipel

Mar┼úi va începe prima competi┼úie inclus─â în calendarul Pro Tour în 2011, odat─â cu startul celei de a 13-a edi┼úii a Turului Down Under în Australia. La startul cursei de la antipozi se vor alinia toate cele 18 echipe care au primit licen┼úa Pro Tour în acest sezon, printre care nou infiin┼úata echip─â a fra┼úilor Schleck – Team Leopard-Trek - dar ┼či Vacansoleil, promovat─â la rangul de echip─â de Pro Tour în acest an.

Câ┼čtig─âtorul de anul trecut, Andre Greipel, va fi ┼či el prezent, încercând s─â repete victoria din 2010, de aceast─â dat─â pentru noua sa echip─â Omega Pharma-Lotto. Cel mai a┼čteptat duel va fi cel cu Mark Cavendish , fostul s─âu coechipier de la Columbia, cei doi fiind cei mai buni sprinteri în 2010 chiar dac─â au evoluat la aceea┼či echip─â.

Demn─â de remarcat este ┼či prezen┼úa septuplului câ┼čtig─âtor al Turului Frantei, Lance Armstrong, pentru care Tour Down Under va fi ultima competi┼úie de acest nivel în carier─â, anun┼úându-┼či retragerea înc─â din octombrie din ciclism dup─â ce va participa in cursa australian─â.

Alte nume importante ce s-ar putea impune în clasamentul general sunt : Robbie McEwen (Team Radioshack), Matt Goss (HTC-HighRoad), Tyler Farrar (Garmin-Cervelo), Graeme Brown (Rabobank), Allan Davis (Astana), Simon Gerrans (Team Sky), Joaquin Rojas (Movistar), Alessandro Ballan (BMC), Gerald Ciolek (Quick Step).

 

 

Galerie imagini

Andre Greipel

Articole din aceeasi categorie

Ciclism / Diverse/ Alte Competi┼úii / Autor: Drago┼č Zaharia / 18 Mar. 2011

Favori┼úi ┼či poten┼úiale surprize ├«n Milano - San Remo

Mâine se desf─â┼čoar─â prima clasic─â cu adev─ârat important─â din acest sezon, Milano-San Remo. Considerat─â unul dintre cele 5 “monumente” ale ciclismului, cursa de o zi se afl─â la cea de a 102-a edi┼úie, de-a lungul istoriei impunându-se în aceasta nume mari precum...

Ciclism / Diverse/ Alte Competi┼úii / Autor: Drago┼č Zaharia / 16 Mar. 2011

Cadel Evans, victorie finală în Tirreno-Adriatico

Campionul mondial din 2009 ┼či-a ap─ârat tricoul albastru în ultimele 2 etape ale cursei dintre Marea Tirenian─â ┼či Marea Adriatic─â printr-o victorie de etap─â, ieri, la Macerata, ┼či o evolu┼úie la contratimpul de ast─âzi care i-a asigurat victoria final─â. Fabian Cancellara...  

Pag. 1 din 9 | 2 art./pag. | Total 18 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole