La început de an ciclismul se mută în America de Sud

Ciclism - Diverse/ Alte Competiţii / Autor: Dragoş Zaharia / Data: 05 Ian. 2011
Foto http://tourdesanluis.com

Sezonul de ciclism începe anul acesta în America de Sud unde se vor desfăşura Vuelta al Tachira (Venezuela, 12-23 ianuarie) şi Tour de San Luis (Argentina, 17-23 ianuarie).

Aflat la cea de-a cincea ediţie şi bucurându-se de o importanţă sporită, Tour de San Luis va alinia la start şi anul acesta nume importante din plutonul internaţional. Capul de lista este Ivan Basso, dublul câştigător de Giro începându-şi pregătirea pentru Turul Franţei foarte devreme în comparaţie cu ceilalti pretendenţi la câştigarea “Marei Bucle”. Alături de Liquigas alte doua echipe din Pro Tour vor participa în competiţie: Movistar (fostă Caisse D’Epargne) şi  Ag2r-La Mondiale.

Din echipa lui Ivan Basso va absenta câştigătorul de anul trecut al competiţiei, italianul Vincenzo Nibali, cei de la Liquigas mergând pe mâna lui Eros Capecchi pentru clasamentul general.

 

 

Galerie imagini

Foto http://tourdesanluis.com

Articole din aceeasi categorie

Ciclism / Diverse/ Alte Competiţii / Autor: Dragoş Zaharia / 18 Mar. 2011

Favoriţi şi potenţiale surprize în Milano - San Remo

Mâine se desfăşoară prima clasică cu adevărat importantă din acest sezon, Milano-San Remo. Considerată unul dintre cele 5 “monumente” ale ciclismului, cursa de o zi se află la cea de a 102-a ediţie, de-a lungul istoriei impunându-se în aceasta nume mari precum...

Ciclism / Diverse/ Alte Competiţii / Autor: Dragoş Zaharia / 16 Mar. 2011

Cadel Evans, victorie finală în Tirreno-Adriatico

Campionul mondial din 2009 şi-a apărat tricoul albastru în ultimele 2 etape ale cursei dintre Marea Tireniană şi Marea Adriatică printr-o victorie de etapă, ieri, la Macerata, şi o evoluţie la contratimpul de astăzi care i-a asigurat victoria finală. Fabian Cancellara...  

Pag. 1 din 9 | 2 art./pag. | Total 18 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole