Dinamo - învinsă din nou în Liga Campionilor

Volei feminin - Competiţii europene / Data: 15 Dec. 2010

Dinamo Bucureşti a pierdut cu 0:3 (-12, -20, -21) partida disputată pe teren propriu în compania formaţiei italiene Scavolini Pesaro. Întâlnirea a contat pentru etapa a IV-a a Ligii Campionilor, grupa E.

Dinamo nu a reuşit să îşi crească nivelul jocului faţă de meciul de săptămâna trecută, din Italia, pierdut cu acelaşi scor, demonstrând că deocamdată nu poate emite pretenţii la calificarea din grupe. Antrenorul formaţiei bucureştene a folosit-o din nou pe Diana Cărbuneanu, marea speranţă a voleiului românesc, în timp ce japoneza Rye Kato nu a jucat, situaţia sa fiind neclară.

Dinamo rămâne cu un singur punct în 4 meciuri, cel cucerit în Polonia, cu Aluprof Bielsko Biala, echipă pe care o va întâlni etapa viitoare, la Bucureşti (5 ianuarie 2011).


Clasament
1.    Scavolini Pesaro 8 p (4j)
2.    Rabita Baku 7 p (3j)
3.    Aluprof Bielsko Biala 5 p (3j)
4.    Dinamo Bucureşti 1 p (4j)

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Volei feminin / Competiţii europene / 13 Ian. 2011

Rezultatele echipelor feminine în cupele europene

Dinamo Bucureşti a încheiat cu o nouă înfrângere, a şasea consecutivă, primul sezon din istorie în Liga Campionilor. Formaţia bucureşteană, antrenată de Atanas Petrov, a cedat fără drept de apel în deplasare, în faţa celei mai puternice echipe din grupă, Rabita Baku, cu 0:3.

Volei feminin / Competiţii europene / 07 Ian. 2011

Tomis Constanţa - Tauron Dabrowa Gornicza 2:3. Complexul polonez continuă

Foto http://www.volei2004tomisconstanta.ro

Tomis Constanţa a pierdut prima manşă a optimilor CEV Cup la volei feminin, 2:3 (28:26, 25:21, 20:25, 14:25, 10:15) în compania formaţiei poloneze Tauron Dabrowa Gornicza. Este al treilea meci consecutiv pierdut de o formaţie românească în faţa uneia din Polonia...

Pag. 1 din 5 | 2 art./pag. | Total 9 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole