SCM Craiova - victorie de moral înaintea dublei din FIBA Europe Cup

Baschet feminin - Divizia A / Data: 14 Dec. 2010
Foto bkfokus.com

SCM Craiova a câ┼čtigat ultima partid─â a sezonului regulat, 72:60 (21;16, 21:13, 11:19, 19:12) pe teren propriu cu Poli Na┼úional Ia┼či, ┼či s-a calificat în play-off-ul Diviziei A de baschet feminin. Partida s-a disputat în devans, luni 13 decembrie, deoarece SCM Craiova va evolua miercuri în ┼čaisprezecimile FIBA Europe Cup contra forma┼úiei grece┼čti Sony Athinaikos. Ca o curiozitate, s─â preciz─âm c─â forma┼úia oltean─â s-a calificat în aceast─â faz─â a FIBA Europe Cup de┼či în grupa de calificare a pierdut toate partidele!

În competi┼úia intern─â, juc─âtoarele din B─ânie au terminat pe locul al doilea în seria Sud-Est, cu 22 de puncte (10 victorii ┼či 2 înfrângeri), dup─â BC Alexandria, în timp ce forma┼úia din Ia┼či, cu 16 puncte, va termina pe locul 5 sau 6, în func┼úie de rezultatul meciului dintre Rapid ┼či Galactica Bra┼čov, ┼či va evolua în play-out.

De la gazde s-a remarcat Anca ┼×ipo┼č (26 de puncte), iar de la Poli Na┼úional Ia┼či Marina Tkacenko, autoare a 22 de puncte.

  Sursa foto bkfocus.com

 

Galerie imagini

Foto bkfokus.com

Articole din aceeasi categorie

Baschet feminin / Divizia A / 31 Ian. 2011

ICIM Arad - victorie zdrobitoare ├«n fa┼úa echipei din Teleorman, Rapid pierde greu la Timi┼čoara

Foto bkfocus.com

CSM Satu Mare r─âmâne singura forma┼úie neînvins─â dup─â 4 etape în seria A1, de┼či în prima parte a campionatului nu impresionase în Seria Nord-Vest, fiind dep─â┼čit─â de ICIM Arad ┼či Sepsi Sfântu Gheorghe. S─âtm─ârencele s-au impus în deplasare, în fa┼úa singurei...

Baschet feminin / Divizia A / 23 Ian. 2011

Rezultate Divizia A de baschet feminin

Foto www.bcteleorman.ro

SCM Craiova - a treia victorie consecutiv─â din tot atâtea partide, BC ICIM Arad - prima înfrângere a sezonului.

Pag. 1 din 10 | 2 art./pag. | Total 20 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole