O nouă ocazie ratată de Tecău

Tenis - Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / Data: 22 Oct. 2010

Favorita numărul 3 a turneului de la Stockholm, perechea Horia Tecău-Robert Lindstedt a fost eliminată încă din primul tur de cuplul Johan Brunstrom (Sue)-Jarkko Nieminen (Fin), scor 6-3,6-1. Cu 4 titluri ATP şi o finală la Wimbledon, toate în echipă cu suedezul Lindstedt, Horia traversează cel mai bun an din carieră şi luptă în continuare pentru calificarea la Cupa Masters ce va avea loc la Londra, la sfârşitul lunii noiembrie. Clasaţi pe locul 9 în ierarhia mondială la dublu, Tecău şi Lindstedt par să-şi fi consumat şi ultimul joker şi nu mai au dreptul la eroare în ultimele 3 săptămâni ale sezonului, dacă vor să-şi menţină şansele de calificare în propriile mâini.

La Moscova, Victor Crivoi a ratat o foarte bună şansă de a atinge al doilea sfert de finală ATP din carieră, după Gstaad 2009. Victor a pierdut în optimi contra argentinianului Horacio Zeballos (locul 89), scor 7-5,7-6(1). După 3 victorii în calificări şi una pe tabloul principal, Crivoi (locul 176) se opreşte în turul al doilea şi rămâne cu 32 de puncte, care îl vor ajuta să urce până în jurul locului 160.

În turneul feminin de dublu din capitala rusiei, perechea Monica Niculescu-Alexandra Dulgheru nu a câştigat decât 2 gameuri în faţa principalelor favorite ale competiţiei, Gisela Dulko (Arg)-Flavia Pennetta (Ita), dublu 6-1 în doar 49 de minute.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 29 Noi. 2010

Reacţia lui Roger

Într-un an în care rezultatele excelente ale rivalului Nadal l-au pus în plan secund, maestrul elveţian a ţinut să aibă ultimul cuvânt. La 29 de ani, Federer se impune pentru a cincea oară la Turneul Campionilor, şi îi egalează în topul clasamentului pe Ivan Lendl şi Pete Sampras.

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 28 Noi. 2010

Nadal, inevitabil

Mai mulţi aşi, mai multe mingi direct câştigătoare, mai multe breakuri, mai multe gameuri, mai multe puncte totale...dar în final, un munte de regrete. După două semifinale consecutive pierdute la Wimbledon, Andy Murray îşi oferea o nouă ocazie de a face o primă finală majoră pe pământ britanic.

Pag. 1 din 25 | 2 art./pag. | Total 50 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole