HSC Miercurea Ciuc - Progym Gheorgheni 13:0. Meci fără istoric

Hockey - Campionatul naţional / Data: 21 Oct. 2010
Foto www.sportclub.ro

HSC Miercurea Ciuc a învins Progym Gheorgheni cu 13:0 (6:0, 4:0, 3:0), într-un meci contând pentru campionatul naţional de hochei pe gheaţă. A fost un meci fără istoric, aflat la discreţia campionilor, care acumulează astfel  15 puncte din 6 partide (5 victorii şi o înfrângere, cu Dunărea Galaţi), în timp ce formaţia din Gheorgheni rămâne cu o singură victorie şi 3 puncte în cont.

Pentru HSC Miercurea Ciuc au înscris Ladislav Sikorcin (2), Csanad Virag (2) Tamas Biro (2), Ede Mihaly (2), Lubomir Hurtaj, Szabolcs Papp, Zsombor Antal, Levente Peter, Tihamer Becze.

Celălalt meci al rundei, dintre Dunărea Galaţi şi SCM Fenestela 68 Braşov, nu s-a disputat deoarece formaţia braşoveană nu a reuşit să ajungă la patinoar la ora oficială, din cauza unor probleme cu autocarul echipei în drumul spre Galaţi.

 

Galerie imagini

Foto www.sportclub.ro

Articole din aceeasi categorie

Hockey / Campionatul naţional / 05 Noi. 2010

Dunărea Galaţi şi Sport Club Miercurea Ciuc - învingătoarele rundei

Foto www.sportclub.ro / Incze Andras

Dunărea Galaţi a obţinut o victorie scontată, 14:5 (6:0, 3:3, 5:2) pe teren propriu contra lanternei roşii Sportul Studenţesc Bucureşti, şi a încheiat sezonul regulat pe locul al patrulea, cu 16 puncte. Este unul dintre cele mai reuşite sezoane ale gălăţenilor din ultimii ani, încununat şi cu o victorie împotriva campioanei

Hockey / Campionatul naţional / 04 Noi. 2010

Fenestela - victorie la Galaţi, Steaua Rangers - în duelul cu Progym. Etapă fără surprize

Dunărea Galaţi nu a reuşit să repete prestaţia fantastică din victoria cu campioana Sport Club Miercurea Ciuc şi a trebuit să se recunoască învinsă clar, scor 4:12 (2:4, 0:6, 2:2), de către Fenestela 68 Braşov. Gălăţenii au deschis scorul în chiar primul minut de joc, prin Stanislas Gavac, iar suporterii dunăreni sperau la un nou miracol.

Pag. 1 din 7 | 2 art./pag. | Total 13 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole