Scor de neprezentare. FC Bra┼čov - Universitatea Craiova 0:3

Fotbal - Liga I / Autor: Szàkacs Eduard / Data: 19 Oct. 2010
Victor Piturca, artizanul revenirii spectaculoase a Universitatii Craiova

Meciul a început într-o not─â destul de echilibrat─â, cu ┼čuturi de o parte ┼či de alta a por┼úii. Prima mare ocazie o not─âm în minutul 11, când portarul oltean Stanca gafeaz─â imens, dar Prepeli┼ú─â respinge de pe linia por┼úii salvând echipa de la primirea unui gol iminent. În minutul 29, bulgarul Gargorov prinde un ┼čut de senza┼úie ce zguduie vinclul por┼úii. Pe finalul reprizei, mai precis în minutul 43, dupa o faz─â superb─â reu┼čit─â de Wobay, finalizat─â cu pas─â c─âtre Dina, se deschide scorul printr-o deviere a funda┼čului bra┼čovean Oros, care înscrie in propria poart─â (scor cu care se intr─â ┼či la cabine).

Repriza a doua începe aproape la fel ca ┼či prima, cu faze de ambele p─âr┼úi. În minutul 52 Ciuc─â este avertizat dup─â un fault la Viveiros, ca dup─â 4 minute Oros s─â vad─â ┼či el culoarea galben─â la faultul asupra lui Dina. În minutul 65 D─ân─ânae este avertizat ┼či el cu cartona┼č, pentru ca faza urm─âtoare s─â aduc─â modificarea tabelei la 2-0, gol înscris de c─âtre Dina, acesta reluând în plas─â mingea deviat─â de portarul Minc─â. în minutul 68 Rusu prime┼čte galben la o lovitur─â cu capul în fa┼úa lui Prepeli┼ú─â, faz─â la care se putea dicta ┼či o eliminare a juc─âtorului bra┼čovean. 

Finalul apar┼úine Craiovei ┼či în minutele de prelungire , mai exact în minutul 93, Stoica prinde un ┼čut perfect ┼či îl învinge pentru a treia oar─â pe portarul Minc─â. Meciul se încheie astfel cu o victorie categoric─â ┼či meritat─â a Universit─â┼úii, care urc─â în clasament pân─â pe locul al optulea ┼či a┼čteapt─â cu încredere meciul foarte dificil din etapa urm─âtoare, cu forma┼úia lui Adrian Porumboiu, FC Vaslui.

FC Brasov – Universitatea Craiova 0-3 (0-1)

Marcatori: Oros (autogol) '43, Dina '65, Stoica '90+3
Cartona┼če galbene: Oros '56, Rusu '68 / Ciuc─â '51, D─ân─ânae '63

FC Bra┼čov: Minc─â - Voicu, Oros, Rusu, Ionescu (Badea '54) - Viveiros (B─âdoi '80), Ilye┼č, Cristescu, Williams - Hadnagy, N─âstasie (Chipciu '71)
Antrenor: Daniel Is─âil─â

Universitatea Craiova: Stanca – D─ân─ânae, G─âman, Ciuc─â, B─ârboianu – Stoica, Prepeli┼ú─â, Gargorov (Dilevski '68) - Wobay, Dina – Alexandru Pi┼úurc─â (Stoianof '78) (Gangioveanu '84)
Antrenor: Victor Piţurcă

 

Galerie imagini

Victor Piturca, artizanul revenirii spectaculoase a Universitatii Craiova

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Liga I / Autor: Florentin Nica / 13 Mar. 2011

Dinamo ÔÇô Rapid 0-0. Egal chinuit

Cel mai a┼čteptat meci al etapei a XXI-a a Ligii I s-a dovedit a fi de fapt unul de duzin─â. Poate doar ciocnirea violent─â de la mijlocul primei p─âr┼úi a jocului dintre Oscar Rubio ┼či Mihai Roman ┼či ┼čutul lui Alexe ce a zguduit transversala por┼úii ap─ârate de Coman s─â mai dea culoare...  

Fotbal / Liga I / 06 Dec. 2010

FC Vaslui - Rapid 1:1 (1:0). Derby indecis

FC Vaslui ┼či Rapid Bucure┼čti au remizat în cea mai interesant─â partid─â a etapei a XVIII-lea, scor 1:1, alimentând ┼či mai mult speran┼úele O┼úelului Gala┼úi pentru un nou miracol în Liga I. Pe un teren ┼či o vreme improprii unui spectacol sportiv, cele dou─â forma┼úii au suferit pentru a ob┼úine un punct care nu le ajut─â foarte mult

Pag. 1 din 28 | 2 art./pag. | Total 56 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole