Ana Ivanovic şi Tamarine Tunasugarn - victorii la Linz şi Osaka

Tenis - Alte turnee / Data: 18 Oct. 2010
Sursa foto www.wtatour.com

Sârboaica Ana Ivanovic, cap de serie numărul 7, a câştigat turneul de la Linz (Austria), dotat cu premii totale de 220.000 de dolari, după ce a învins-o în finala competiţiei cu 6:1, 6:2 pe elveţianca Patty Schnyder.

În turneul WTA de la Osaka, Tamarine Tunasugarn (Thailanda) a depăşit-o pe jucătoarea japoneză de 40 de ani Kimiko Date Krum, cu scorul de 7:5, 6:7, 6:1. Nipona a ratat astfel stabilirea unui record incredibil la acest nivel - acela de a deveni cea mai vârstnică jucătoare care câştigă un turneu WTA, la peste 40 de ani.

 

Galerie imagini

Sursa foto www.wtatour.comSursa foto www.wtatour.comSursa foto www.wtatour.comSursa foto www.wtatour.comSursa foto www.wtatour.comSursa foto www.wtatour.com

Articole din aceeasi categorie

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 29 Noi. 2010

Reacţia lui Roger

Într-un an în care rezultatele excelente ale rivalului Nadal l-au pus în plan secund, maestrul elveţian a ţinut să aibă ultimul cuvânt. La 29 de ani, Federer se impune pentru a cincea oară la Turneul Campionilor, şi îi egalează în topul clasamentului pe Ivan Lendl şi Pete Sampras.

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 28 Noi. 2010

Nadal, inevitabil

Mai mulţi aşi, mai multe mingi direct câştigătoare, mai multe breakuri, mai multe gameuri, mai multe puncte totale...dar în final, un munte de regrete. După două semifinale consecutive pierdute la Wimbledon, Andy Murray îşi oferea o nouă ocazie de a face o primă finală majoră pe pământ britanic.

Pag. 1 din 25 | 2 art./pag. | Total 50 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole