Murray, campion la Shanghai

Tenis - Alte turnee / Autor: Bogdan ┼×ohan / Data: 17 Oct. 2010

Precedenta lor disput─â a avut loc tot într-o final─â de Masters. În august, la Toronto, Murray se impunea cu un dublu 7-5 pentru a câ┼čtiga primul turneu al anului. Ast─âzi, sco┼úianul ┼či-a mai ad─âugat un titlu la palmares, dup─â o nou─â victorie în 2 seturi (6-3,6-2) contra lui Roger Federer.
 
Murray a f─âcut break chiar din debutul partidei ┼či s-a ar─âtat suficient de solid pentru a respinge tentativele adversarului de a-┼či recupera serviciul pierdut, salvând 2 mingi de break în al patrulea ┼či al optulea game ┼či încheind setul cu un nou joc câ┼čtigat pe serviciul num─ârului 3 mondial.
 
Servind impecabil (6 a┼či, 82% puncte câ┼čtigate cu prima minge), Murray a mai salvat 4 mingi de break în debutul setului secund ┼či a reu┼čit desprinderea decisiv─â în al patrulea game. Pe lâng─â un serviciu performant, finalistul de la Australian Open a reu┼čit ┼či un joc de retur excelent (48% din punctele jucate pe serviciul lui Federer), încununat de un al patrulea break, care a închis partida.
 
Murray ob┼úine, a┼čadar, al 16-lea turneu din carier─â, al ┼časelea din seria Masters ┼či demonstreaz─â înc─â o dat─â c─â are un joc croit pentru a-┼či debloca palmaresul ┼či în turneele de Mare ┼×lem.

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan ┼×ohan / 29 Noi. 2010

Reacţia lui Roger

Într-un an în care rezultatele excelente ale rivalului Nadal l-au pus în plan secund, maestrul elve┼úian a ┼úinut s─â aib─â ultimul cuvânt. La 29 de ani, Federer se impune pentru a cincea oar─â la Turneul Campionilor, ┼či îi egaleaz─â în topul clasamentului pe Ivan Lendl ┼či Pete Sampras.

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan ┼×ohan / 28 Noi. 2010

Nadal, inevitabil

Mai mul┼úi a┼či, mai multe mingi direct câ┼čtig─âtoare, mai multe breakuri, mai multe gameuri, mai multe puncte totale...dar în final, un munte de regrete. Dup─â dou─â semifinale consecutive pierdute la Wimbledon, Andy Murray î┼či oferea o nou─â ocazie de a face o prim─â final─â major─â pe p─âmânt britanic.

Pag. 1 din 25 | 2 art./pag. | Total 50 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole