Sorana Cîrstea - victorie în primul tur al probei de dublu la Linz

Tenis - Alte turnee / Data: 13 Oct. 2010
Foto: AFP/Getty Images

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al doilea al probei de dublu, în turneul de la Linz (Austria), dotat cu premii în valoare de 220.000 de dolari. Perechea Cîrstea/Andreja Klepac (Slovenia) a trecut cu 6:7(3), 6 :4, 12 :10 de Sophie Lefevre (Franţa) şi Klara Zakopalova (Cehia), şi  vor juca in faza următoare  cu perechea italiană Sara Errani/Roberta Vinci, cap de serie numărul 3.

În proba de simplu, Sorana va avea o misiune mult mai dificilă, urmând a o întâlni in primul tur pe Ana Ivanovic (Serbia), numărul 29 mondial.

În turneul de la Tarhout (Belgia), Simona Halep s-a calificat în turul al doilea, în urma abandonului cehoaicei Sandra Zavlahova, la scorul 7:5, 4:0 în favoarea Simonei. Viitoarea adversară a jucătoarei române va fi Elena Baltacha (Marea Britanie), cap de serie numărul 3.

 

Galerie imagini

Foto: AFP/Getty Images

Articole din aceeasi categorie

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 29 Noi. 2010

Reacţia lui Roger

Într-un an în care rezultatele excelente ale rivalului Nadal l-au pus în plan secund, maestrul elveţian a ţinut să aibă ultimul cuvânt. La 29 de ani, Federer se impune pentru a cincea oară la Turneul Campionilor, şi îi egalează în topul clasamentului pe Ivan Lendl şi Pete Sampras.

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 28 Noi. 2010

Nadal, inevitabil

Mai mulţi aşi, mai multe mingi direct câştigătoare, mai multe breakuri, mai multe gameuri, mai multe puncte totale...dar în final, un munte de regrete. După două semifinale consecutive pierdute la Wimbledon, Andy Murray îşi oferea o nouă ocazie de a face o primă finală majoră pe pământ britanic.

Pag. 1 din 25 | 2 art./pag. | Total 50 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole