Nadal şi Djokovic - victorii în Extremul Orient

Tenis - Alte turnee / Data: 12 Oct. 2010

Rafael Nadal, numărul 1 ATP, a câştigat turneul de la Tokyo, dotat cu premii în valoare de 1.200.000 de dolari. În finală, spaniolul l-a învins în minim de seturi (6:1, 7:5) pe jucătorul francez Gaël Monfils, cap de serie nr. 5. Este cel de-al 43-lea turneu din cariera lui Nadal, care va va muta zilele acestea din Japonia în China, la Turneul de la Shanghai, dotat cu premii totale de 5.250.000 dolari.

Numărul 2 în ierarhia ATP, Novak Djokovic, a câştigat turneul de la Beijing după ce a trecut, tot în două seturi (6:2, 6 :4) de spaniolul David Ferrer. Tenismanul sârb va părăsi capitala politică şi administrativă a Chinei, Beijing, pentru cea economică, Shanghai, acolo unde, cu puţină şansă pentru iubitorii tenisului, îl va putea întâlni chiar pe liderul mondial, Rafael Nadal.

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 29 Noi. 2010

Reacţia lui Roger

Într-un an în care rezultatele excelente ale rivalului Nadal l-au pus în plan secund, maestrul elveţian a ţinut să aibă ultimul cuvânt. La 29 de ani, Federer se impune pentru a cincea oară la Turneul Campionilor, şi îi egalează în topul clasamentului pe Ivan Lendl şi Pete Sampras.

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 28 Noi. 2010

Nadal, inevitabil

Mai mulţi aşi, mai multe mingi direct câştigătoare, mai multe breakuri, mai multe gameuri, mai multe puncte totale...dar în final, un munte de regrete. După două semifinale consecutive pierdute la Wimbledon, Andy Murray îşi oferea o nouă ocazie de a face o primă finală majoră pe pământ britanic.

Pag. 1 din 25 | 2 art./pag. | Total 50 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole