Caroline Wozniacki – victorie în finala China Open

Tenis - Alte turnee / Data: 11 Oct. 2010
Foto www.chinaopen.com/cn

Caroline Wozniacki (Danemarca), favorita numărul 1 a turneului WTA de la Beijing, a învins-o în în finală, în trei seturi (6/3, 3/6, 6/3), pe rusoaica Vera Zvonareva, luându-şi astfel revanşa pentru dureroasa înfrângere din semifinalele US Open.

Jucătoarea daneză câştigă al şaselea trofeu al sezonului şi cu punctele acumulate la China Open, incă de săptămâna trecută, reuşeşte să o detroneze pe Serena Williams din fotoliul de lider mondial, în timp ce Zvonareva câştigă şi ea o poziţie, urcând pe ultima treaptă a podiumului.

Caroline Wozniacki va primi 1.000 de puncte WTA şi un cec în valoare de 775.000 de dolari, iar Vera Zvonareva 700 de puncte WTA şi 387.500 de dolari.

 

Galerie imagini

Foto www.chinaopen.com/cn

Articole din aceeasi categorie

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 29 Noi. 2010

Reacţia lui Roger

Într-un an în care rezultatele excelente ale rivalului Nadal l-au pus în plan secund, maestrul elveţian a ţinut să aibă ultimul cuvânt. La 29 de ani, Federer se impune pentru a cincea oară la Turneul Campionilor, şi îi egalează în topul clasamentului pe Ivan Lendl şi Pete Sampras.

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 28 Noi. 2010

Nadal, inevitabil

Mai mulţi aşi, mai multe mingi direct câştigătoare, mai multe breakuri, mai multe gameuri, mai multe puncte totale...dar în final, un munte de regrete. După două semifinale consecutive pierdute la Wimbledon, Andy Murray îşi oferea o nouă ocazie de a face o primă finală majoră pe pământ britanic.

Pag. 1 din 25 | 2 art./pag. | Total 50 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole