Universitatea Craiova – Rapid Bucureşti 1:1. Cui prodest?

Fotbal - Liga I / Data: 17 Sep. 2010
Foto www.onlinesport.ro

 

Vineri, 17 septembrie 2010, Universitatea Craiova şi Rapid au remizat, scor 1:1, după un meci slab, mult sub aşteptările suporterilor celor două echipe şi sub pretenţiile unui meci cu o asemenea tradiţie şi încărcătură.

Universitatea a intrat mai bine în joc, stimulată poate şi de palmaresul zdrobitor pe teren propriu, 27 de victorii din 36 de partide. Mihai Costea şi Wobay au ţinut sub presiune constantă cea mai bună defensivă a Ligii I (doar 3 goluri în 7 partide), de cealaltă parte feroviarii ripostând prin cei doi artişti ai balonului, Cesinha şi Spadacio. Totuşi s-a intrat cu un scor alb la pauză, Bornescu adăugându-şi încă o repriză fără gol în palmares şi în disputa de la distanţă cu Coman.

La reluare, Herea primeşte cartonaşul roşu pentru o lovitură aplicată lui Găman, Wobay îi strică seara celui mai fluierat jucător de pe teren, Bornescu, din lovitură liberă, iar Victor Piţurcă vede cele trei puncte în tolba avidă de puncte a Craiovei, încercând şi satisfacţia succesului asupra unui duşman istoric. Şumudică, de-abia scăpat de suspendare, mută şi câştigă. Mai întâi iese Cesinha şi intră Sburlea, apoi, după egalarea survenită dintr-un penalty contestat, transformat de Marius Constantin, Cassio este înlocuit cu Glauber. Finalul aduce o dominare haotică a Craiovei, pigmentată de ratarea lui Gargorov din careul rapidist,  şi o execuţie superbă a lui Spadacio, foarte aproape de a trimite toate cele trei puncte în Giuleşti. Rămâne până la urmă 1:1, un scor care nu ajută foarte mult nici Rapidul să ia o opţiune fermă pentru prima poziţie, nici Craiova să se îndepărteze de zona minată.

 

Galerie imagini

Foto www.onlinesport.ro

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Liga I / Autor: Florentin Nica / 13 Mar. 2011

Dinamo – Rapid 0-0. Egal chinuit

Cel mai aşteptat meci al etapei a XXI-a a Ligii I s-a dovedit a fi de fapt unul de duzină. Poate doar ciocnirea violentă de la mijlocul primei părţi a jocului dintre Oscar Rubio şi Mihai Roman şi şutul lui Alexe ce a zguduit transversala porţii apărate de Coman să mai dea culoare...  

Fotbal / Liga I / 06 Dec. 2010

FC Vaslui - Rapid 1:1 (1:0). Derby indecis

FC Vaslui şi Rapid Bucureşti au remizat în cea mai interesantă partidă a etapei a XVIII-lea, scor 1:1, alimentând şi mai mult speranţele Oţelului Galaţi pentru un nou miracol în Liga I. Pe un teren şi o vreme improprii unui spectacol sportiv, cele două formaţii au suferit pentru a obţine un punct care nu le ajută foarte mult

Pag. 1 din 28 | 2 art./pag. | Total 56 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole