Avancronica meciului Oţelul Galaţi – Steaua Bucureşti

Fotbal - Liga I / Data: 26 Sep. 2010
Foto www.mediafax.ro

 

 

În meciul vedetă al etapei a IX-a a Ligii I, Steaua Bucureşti se va deplasa la Galaţi, acolo unde va da piept cu surprinzătorul lider, Oţelul. Steaua se află pe locul al treilea, cu 15 puncte, unul mai puţin decât echipa de la malul Dunării.

Pe banca tehnică a Oţelului se află Dorinel Munteanu, fostul jucător şi antrenor al Stelei, în timp ce Steaua se află deja la al treilea antrenor al acestui sezon, Edi Iordănescu debutând în Divizia A după plecările lui Victor Piţurcă şi Ilie Dumitrescu.

Istoria întâlnirilor dintre Steaua şi Oţelul Galaţi consemnează 44 de episoade, Steaua având un palmares favorabil zdrobitor, atât general, cât şi pe terenul din Galaţi. Astfel, din cele 44 de meciuri directe, Steaua a câştigat 34, iar 3 s-au încheiat la egalitate, în dreptul Oţelului fiind contabilizate doar 7 victorii!

La Galaţi, Steaua a câştigat de 13 ori, de trei ori a remizat şi a pierdut doar de şase ori. Cea mai mare diferenţă între cele două echipe a fost de 5 goluri (trei rezultate identice, 5-0), diferenţă consemnată în Ghencea în 1988, 2001 şi 2009. Lângă Dunăre, cel mai mare scor favorabil Stelei este un 5-1 în martie 1997, Oţelul nereuşind niciodată, acasă sau în deplasare, o victorie la mai mult de 2 goluri.

Foto: http://www.mediafax.ro

 

 

Galerie imagini

Foto www.mediafax.ro

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Liga I / Autor: Florentin Nica / 13 Mar. 2011

Dinamo – Rapid 0-0. Egal chinuit

Cel mai aşteptat meci al etapei a XXI-a a Ligii I s-a dovedit a fi de fapt unul de duzină. Poate doar ciocnirea violentă de la mijlocul primei părţi a jocului dintre Oscar Rubio şi Mihai Roman şi şutul lui Alexe ce a zguduit transversala porţii apărate de Coman să mai dea culoare...  

Fotbal / Liga I / 06 Dec. 2010

FC Vaslui - Rapid 1:1 (1:0). Derby indecis

FC Vaslui şi Rapid Bucureşti au remizat în cea mai interesantă partidă a etapei a XVIII-lea, scor 1:1, alimentând şi mai mult speranţele Oţelului Galaţi pentru un nou miracol în Liga I. Pe un teren şi o vreme improprii unui spectacol sportiv, cele două formaţii au suferit pentru a obţine un punct care nu le ajută foarte mult

Pag. 1 din 28 | 2 art./pag. | Total 56 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole