Rezultatele din optimile primei etape a Ligii Naţionale de Snooker

Snooker - Liga naţională / Autor: Florentin Nica / Data: 20 Ian. 2011
Foto prosnookerblog.com

În perioada 19-23 ianuarie 2011, la Centrul Na┼úional de Snooker din Bucure┼čti va avea loc prima etap─â a Ligii Na┼úionale de Snooker. Aceasta este cea mai important─â competi┼úie de snooker din România. Cei 16 juc─âtori înscri┼či în competi┼úie sunt: Daniel Bontea, Marcel Bera,Valentin Militaru, Emilian Cristea, Marius Ancu┼úa, Florentin Ciobanu, Mario Amza, Toma Marinescu, Paul Croitoru, Radu Brezaie, Radu Vil─âu, Horia Cîmpeanu, Ovidiu Iane, Andrei Orzan, Mihai T─âr─âboan┼ú─â, Mihai ┼×uta.


Zilele de 19 ┼či 20 ianuarie 2011 au fost destinate optimilor primului act al acestei competi┼úii. Meciurile jucate în acest interval s-au soldat cu urm─âtoarele rezultate:

    Valentin Militaru - Andrei Orzan (3-2)
    Marius Ancu┼úa - Horia Cîmpeanu (3-0)
    Paul Croitoru - Mihai ┼×uta (3-1)
    Marcel Bera - Ovidiu Iane (3-0)
    Toma Marinescu - Radu Vil─âu (3-1)
    Daniel Bontea - Emilian Cristea (3-0)
    Mario Amza - Mihai T─âr─âboan┼ú─â (3-1)
    Florentin Ciobanu - Radu Brezaie (2-3)

Liga Na┼úional─â de Snooker are 10 etape – fiecare etap─â desf─â┼čurându-se într-un interval de cinci zile. La sfar┼čitul anului 2011, ultimii 4 sportivi din clasamentul Ligii Na┼úionale de Snooker vor retrograda în Campionatul Na┼úional de Seniori, iar cei mai buni 4 sportivi Seniori din Campionatul Na┼úional vor accede în Liga Na┼úional─â de Snooker.

Toate meciurile din Liga Nationala de Snooker „Rin Grand Hotel” vor fi g─âzduite de Aristocrat Hall - o sal─â special amenajat─â în acest scop -  dotat─â cu o mas─â Riley Aristocrat ┼či având peste 50 de locuri pentru spectatori. Aceast─â sal─â este situat─â la etajul al doilea al Centrului Na┼úional de Snooker.

Sursa: www.snooker.ro

 

 

Galerie imagini

Foto prosnookerblog.com

Articole din aceeasi categorie

Snooker / Liga naţională / Autor: Florentin Nica / 14 Feb. 2011

Daniel Bontea c├ó┼čtig─â ┼či etapa a doua a Ligii Na┼úionale de Snooker

În perioada 9-13 februarie 2011, la Centrul Na┼úional de Snooker din Bucure┼čti, a avut loc cea de-a doua etap─â a celei mai importante întreceri snookeristice din România. Aceasta a fost câ┼čtigat─â de c─âtre Daniel Bontea, care l-a învins categoric în final─â pe Valentin Militaru...

Snooker / Liga naţională / Autor: Florentin Nica / 24 Ian. 2011

Daniel Bontea a c├ó┼čtigat finala primei etape a Ligii Na┼úionale de Snooker

Daniel Bontea Foto www.snooker.ro

Daniel Bontea reu┼če┼čte s─â-l înving─â în finala primei etape a Ligii Na┼úionale de Snooker pe Toma Marinescu, duminic─â 23 decembrie 2011, cu scorul de 6-2. Pentru aceast─â victorie el prime┼čte cele 300 de puncte ce se acord─â câ┼čtig─âtorului de etap─â al L.N.S.

Pag. 1 din 4 | 2 art./pag. | Total 7 art.
1234

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole