SCM Craiova - înfrângere la scor în 16-imile FIBA EuroCup

Baschet feminin - Competiţii europene / Data: 17 Dec. 2010

Singura reprezentantă a baschetului feminin românesc în cupele europene, SCM Craiova, a fost învinsă de Sony Athinaikos în prima manşă a şaisprezecimilor FIBA EuroCup, cu 49:86 (24:43).

Formaţia elenă, deţinătoarea trofeului, nu a avut nicio problemă în a se impune, SCM Craiova, care a suferit înfrângeri pe linie şi în grupa de calificare, însă graţie unui regulament foarte ciudat s-a calificat în şaisprezecimi, fiind departe de exigenţele unei competiţii europene.

Manşa retur se va disputa vineri, 17 decembrie (ambele partide se joacă în Grecia).

Pentru formaţia olteană cele mai bune realizatoare au fost Lydia Whitehead (14 puncte şi 10 recuperări) şi Janina Şimonca (12 puncte), de la Sony Athinaikos remarcându-se Sotiriou (14 puncte), Zohnova (13), Chatzinikolaou (12) şi Kalentzou (11).

  Sursă foto bkfocus.com

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Baschet feminin / Competiţii europene / .

SCM Craiova - eliminare din FIBA Europe Cup

Foto bkfocus.com

SCM Craiova a fost eliminată în faza şaisprezecimilor FIBA Europe Cup, după ce a pierdut şi manşa secundă a întâlnirii cu Sony Athinaikos, scor 56:78. În primul meci jucătoarele din Craiova fuseseră surclasate cu 49:86 de formaţia elenă, deţinătoarea trofeului...

Baschet feminin / Competiţii europene / 17 Dec. 2010

SCM Craiova - înfrângere la scor în 16-imile FIBA EuroCup

Singura reprezentantă a baschetului feminin românesc în cupele europene, SCM Craiova, a fost învinsă de Sony Athinaikos în prima manşă a şaisprezecimilor FIBA EuroCup, cu 49:86 (24:43). Formaţia elenă, deţinătoarea trofeului, nu a avut nicio problemă în a se impune...

Pag. 1 din 6 | 2 art./pag. | Total 12 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole